| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
evsbadazz Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 27, 2009 9:54 Заглавие: Продавам подслушвател 90 лева |
|
|
Подслушвател аудио трансмитер, скрит микрофон. Може да слушате разговори или всякакви звуци в радиус 10-тина метра около устройството, посредством обикновена SIM карта за GSM.Поставяте SIM картата в устройството, и поставяте устройството в желаното помещение. Размери : д 5.2 x в 1.5 x ш 3.7 см. Има една вградена акумулаторна батерия,която се зарежда от компютър или контакт,посредством адаптер със самонавиващ се USB кабел.
http://img140.imageshack.us/i/4b18bcfeb692aae26cd63a4.jpg/
Последната промяна е направена от evsbadazz на Пон Дек 28, 2009 12:42; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
|
|
 |
evsbadazz Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 28, 2009 8:36 Заглавие: |
|
|
Благодаря за сайта, изглежда много интересен, само не ми става ясно как ще поръчам нещо за 2 долара и ще ми е безплатна доставката, малко нереално ми изглежда всичко
А относно подслушвателя този, който аз предлагам е различен и това е моята цена, ако Вас не Ви устройва си поръчайте от този сайт, който сте предложили.
Относно ориентацията оставете на мен да преценя колко да съм ориентиран.
Весели празници!  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 28, 2009 9:48 Заглавие: |
|
|
| evsbadazz написа: | Благодаря за сайта, изглежда много интересен, само не ми става ясно как ще поръчам нещо за 2 долара и ще ми е безплатна доставката, малко нереално ми изглежда всичко  |
По въпроса дали е реален този сайт или не е има дъвкано много.Включая и във този форум поне една-две теми... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 28, 2009 9:49 Заглавие: |
|
|
Наистина е интересен и наистина доставят не за 2$ а и за 1$. Сайта е проверен и си доставят на 100% всичко поръчано от тях. _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |
evsbadazz Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 28, 2009 12:20 Заглавие: |
|
|
Ами дано да е реален, защото вече си харесах нещо. Но пак не ми се връзват нещата, как ще си поръчам нещо за 1 долар и ще ми го доставят безплатно, просто няма логика. Безплатно нали знаете кое е само? Някой поръчвал ли си е? Аз ще пробвам въпреки, че не ми се вярва  |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 28, 2009 12:27 Заглавие: |
|
|
| Пробвай го и като си получиш доставката си коригирай цената да е по-реална. |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 28, 2009 12:32 Заглавие: |
|
|
Да аз постоянно си пазарувам дори в момента чакам едни преходник HDMI към DVI дето струва 3$. _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 28, 2009 13:05 Заглавие: |
|
|
Ама как така,ама как така,ама как така....
Ами ей така-с мерак
Мисля че ти казах че въпроса е дъвкан дори и в този форум до втръсване.Като толкова те интересува вместо да питаш си размърдай задника и пусни търсачката.Или тук или в ХВБГ.И ще разбереш как.Няма нужда заради флууда ти и въпросите ти,които нямат нищо общо нито с темата,нито с раздела обявата ти да стърчи най-отгоре.Ими си и други обяви,и другите хора продават разни неща...
P.S.И след тази ти изява участието ти в този форум приключва.
| Цитат: | STE PITAM KAKVOTO SI ISKAM KUDETO SI ISKAM, QSNO LI TI E?!. NE ME VALNUVA NITO KAKVO SI MI KAZAL, NITO KOI SI I IZOBSTO NE SYM ISKALA MNENIETO TI !
GOLQMA ZLOBA IMA V TEBE 4OVE4E, TEMATA MI BILA STAR4ALA, QD TE E 4E NE MOJESH DA SI PRODADESH BOKLUCITE LI?
OSTE MALKO STE MI ZABRANISH I V INTERNET DA VLIZAM!!!
SABIRATE SE TUKA KATO DARTI KLUKARKI I SI IZBIVATE KOMPLEKSITE PO FORUMITE, ELA NA JIVO DA MI DARJISH TAKUV TON, DA VIDIM DALI STE USPEESH! |
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|