Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с тв.Горизонт 51ТЦ418Д-И цифров приемник

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kaicheto
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 26, 2009 19:02    Заглавие: Проблем с тв.Горизонт 51ТЦ418Д-И цифров приемник Отговорете с цитат

Като включа приемника през скарта на телевизора и тръгва картина и звук логото на кабеления оператор се вижда добре но като включа някой канал и картината почва да премята губи дори цветност .Имам още един такъв телевизор и в него като включа приемника нещата се повтарят ,имам и по нов западен телевизор с него нямам проблемите който описвам с "Горизонта".Ако някой може да ми помогне ще съм му бладарен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
don bazilio
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 30, 2009 18:19    Заглавие: Проблеми с телевизор хоризонт Отговорете с цитат

То на времето Сталин беше казал има човек има проблем няма човек няма проблем. Аз малко ще го преправя Има телевизор има проблем няма телевизор няма проблем. При наличие на телевизори доказали своето качество да се мъчиш с тази двупотопна техника. Карай го към казана. Или го предложи на форума за стари техники сандъците.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети