Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

предизвикване на шум в тонколони

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
muybien
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 01, 2010 11:34    Заглавие: предизвикване на шум в тонколони Отговорете с цитат

Здравейте,
Първо искам да честитя новата година на всички, да пожелая здраве щастие и късмет.
Второ да се извиня относно идеята на темата а може би и за поставянето й в този раздел. Винаги съм бил привържаник на констуктивните а не на деструктивните подходи, само че идва един момент в който трябва да се направи нещо.
Проблемът е следният: имам съседи с които не мога да се разбера по никакъв начин нееднократно съм ги молил поне в малките часове да си намалят нивото на музиката но резултатът е по скоро отрицателен. Не мога и неискам да влизам в открита конфронтация - сигурен съм че ще загубя много повече отколкото спечеля....
Така че да се върна на въпроса който е продиктуван от следното наблюдение: когато звъня или ми звънят по мобилния телефон преди да го вдигна и съм близо до някакви тонколони било то на радио, телевизор или компютър се наблюдават ясни и доста дразнещи смущения.
МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАПРАВИ НЯКАКВО УСТРОЙСТВО НА ТОЗИ ИЛИ ДРУГ ПРИНЦИП КОЕТО ДА НАСОЧИ ПОДОБНИ СМУЩЕНИЯ И ДА ПОВЛИЯЕ ВЪРХУ ТОНКОЛОНИТЕ КОИТО СЕ НАМИРАТ В СЪСЕДНА СТАЯ РАЗДЕЛЕНА ОТ ЕДНА СТЕНА....

ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ И МОЛЯ НЕ МЕ СЪДЕТЕ ЗА ЖЕЛАНИЕТО КОЕТО ИМАМ ДА ПРЕЧА НА "ДОБРИТЕ " СИ СЪСЕДИ.....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Пет Яну 01, 2010 12:11    Заглавие: Отговорете с цитат

А с органите на реда опита ли?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
muybien
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 01, 2010 13:02    Заглавие: органи на реда Отговорете с цитат

Относно органите на реда - мисля че ще навлече повече проблеми(сигурен съм - колкото и да ми се иска да се възползвам....)повече ме блазни някакво решение на въпроса по горепосочен или подобен на загатнатия от мен начин....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Пет Яну 01, 2010 13:12    Заглавие: Re: органи на реда Отговорете с цитат

Преди години имах такива комший и нищо не помогна нито приказки нито органите на реда нито бой. Shocked Но накрая направиш друго ( не, че е за пример но поне спряха ). Кабела за интернета им минаваше през терасите.. до покрива срязах го горе и при свален шалтер на асансьора го закачих на 3 те фази Twisted Evil после вдигнах за 1-2 сек. тока за малко и музиката спря Cool . Явно 3 фазния интернет се е оказал много бърз за ланкартата Laughing
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 01, 2010 13:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде стига толкоз. Evil or Very Mad Този форум не е място да се обсъждат подобни неща.Европейски съюзи,21ви век,хуманизъм-да бе да.Като гледам в нашата мила рОдина и по-конкретно в манталитета на масовия българин прекрасно си вирее още стария закон от времето на неандерталците-"Око за око...".Само се чудя що пускате ток на лан-картата.Давайте направо на бравата-нет человека,нет проблема. Mad
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети