Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

търся разработчик
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nkkalfa
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: kostinbrod

МнениеПуснато на: Съб Фев 13, 2010 10:14    Заглавие: търся разработчик Отговорете с цитат

Търся някой, който може и има желание да разработи импулсно захранване с изход 90V и вход 220V AC или 12V DC.
Тоест комбинация между импулсно захранване и UPS.
Заплащане по договаряне.
Оферти на [email protected];[email protected]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
the_bull
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Монтана(Студент в Русе)

МнениеПуснато на: Съб Фев 13, 2010 10:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Това нещо трябва да се разработи за единична бройка или да се произведе в малка серия. Според мен е безсмислено подобно нещо особено ако се намира готово на пазара.Също така като параметър не сте дали тока, а това нещо задължително трябва да се знае. Не е лошо и да се знае какво ще се захранва с това нещо ако трябва да се взимат по специални мерки.А цената на подобно изделие и то за 1 бройка може да ви откаже от начинанието, ама вие си решавате.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RM
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Фев 13, 2010 10:48    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен примерно ми е писнало от подобни оферти, предимно за медиа конвертори, от разни интернет доставчици. Трудно се прави DCDC, ACDC от 60~90V при 10-на A. Хубава защитите от късо трудно се постига. Има фабрични такива, които са скъпи. Ех ако можех да направя такова чудо хем ефтино хем качествено, нямаше да съм на село ... а в Софията.
Върнете се в началото
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Съб Фев 13, 2010 11:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Да кажем, че съм съгласен. Но си има условия и мисля, че колегите ще се съгласят с мен! Вие плащатате ние правим но схеми и документацията остава в нас, освен ако не я закупите като готов проект. Ако не - звъните на китайски завод - ще направи каквото пойскате дори и мп3 ики ще свири за без пари - качеството не ми се коментира обаче Smile .
nkkalfa
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Фев 13, 2010 17:35    Заглавие: Отговорете с цитат

DJ69VN написа:
....

Плащам и получавам всичко- работещ прототип,схеми,платки,софтуер, ако има и т.н.При условие,че се договорим за цена.
Ток приблизително 3 А.
Може и преработка на захранване от PC/знам,че се продават готови но без акомулаторна поддръжка-вход 12DC/
Защитите от късо и т.н са задължителни.
Предложете цена и ще коментираме дали/или?
А на когото му е писнало просто да не предлага.Аз питам дали някой може и за каква сума,а не дали е разумно или не.
Върнете се в началото
Петров
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Фев 14, 2010 1:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Бюджед на ПМ и може да обсъдим задачката. Проучване на пазара по този начин е не коректно отношение към колегите които вече са предоставили своите оферти.
Нали си на ясно че става въпрос за числ с 3 нули?
Върнете се в началото
milmar
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Нед Фев 14, 2010 15:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Дай срок , дай очаквана (от теб) себестойност на готово изделие , нека помислим , може и оферта да получиш . Аз лично имам опит в серийно (серия - имам предвид хиляди) производство на такива изделия , но не е проста работа , има си време за развой , тестове и т.н. ..... а и за мерси Wink - нали се сещаш !

ПП тези параметри не са достатъчни - трябва да се добавят пулсации , изисвания за EMI , галванично разделяне ( и то на кои вериги ) или не и т.н. Много важно е дали ще е за интернет устройства или за CATV усилватели Wink .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nkkalfa
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Фев 14, 2010 22:41    Заглавие: Отговорете с цитат

milmar написа:
ПП тези параметри не са достатъчни - трябва да се добавят пулсации , изисвания за EMI , галванично разделяне ( и то на кои вериги ) или не и т.н. Много важно е дали ще е за интернет устройства или за CATV усилватели Wink .

След това захранване ще има импулсни захранвания,така че пулсациите са без значение.галваничното разделяне е задължително/220 V AC от всичко останало/
Себестойност-минимална
Срок -зависи от изпълнителя
Усмивки и благодарности по договаряне;Вие предлагате и аз обмислям и се съгласвяам или не.
Върнете се в началото
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Пон Фев 15, 2010 6:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако за ланка го правиш невиждам къде е смисъла? Има толкова много готови решения и то Български! Дори няма да визирам и мойте.. и пак са супер много! Отделно има и китайски който има пак читави. Ако искаш да правиш бизнес да ги правиш яко на бройка и да ги продаваш е едно, а за ползване в някой квартал да разпънеш 100 тина суйча е съвсем друго..
nkkalfa
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 15, 2010 22:37    Заглавие: Отговорете с цитат

DJ69VN написа:
...

Прекрасно.
Купувам.Дайте цена за брой-готово изделие.
! Но не импулсно и UPS,като отделни устройства,в отделни кутии !
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети