|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gost23 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 17, 2010 21:16 Заглавие: Първи стъпки в радиоелектрониката, един въпрос |
|
|
Та намерих въпросната книжка качена в интернет, но е с доста лошо качество а и не ми се нрави да чета от лаптопа Поне от това което успях да попрегледам, определено ще е много полезна за хора като мен, които са начинаещи в електрониката. Та първо въпроса ми е, има ли някой от Велико Търново или Хасково да я виждал да се продава някъде? Втора аз изтеглих тази версия - http://www.kn34pc.com/spoika/site/knigi.html по надолу, няма снимка, пише второ издание от 81-ва. Като гледам из интернет примерно това - http://www.book.store.bg/c/p-p/m-203/id-19599/pyrvi-stypki-v-radioelektronikata-atanas-shishkov.html ми изглежда доста по-ново издание, но нещо не виждам да пише коя година. Та въпроса ми е някой запознат ли е дали има разлика в съдържанието, защото изданието от 81-ва ми хареса каква информация има в него.
Поздрави и предварително Блогодаря  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 17, 2010 21:37 Заглавие: |
|
|
Има и по-стари има и по-нови издания.Като съдържание се различават много,впредвид различната материална база през годините. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
gost23 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 17, 2010 21:41 Заглавие: |
|
|
А лошо Тази от 81-ва доста ми хареса как е написана Ще се радвам, ако някой има впечатление от новото издание към което дадох линк да ги сподели, защото май вече само то може да се намери на хартия. Лошото е че май ще се наложи да го поръчвам онлайн, защото малко ме съмнява да го намеря в книжарниците, така че ако някой има информация за него, ще съм му много благодарен! |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 17, 2010 22:05 Заглавие: |
|
|
Не е по темата, но ти препоръчвам тази книга.
 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|