Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

БГ говорители???
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Morphadron
Гост

МнениеПуснато на: Нед Апр 17, 2005 17:41    Заглавие: БГ говорители??? Отговорете с цитат

Здравейте,
Момчета извинете ме ако вече е пускана такава тема потърсих в тървсачката и това което намерих не ме удовлетвори,затова ви питам в тази тема:Какво ще кажете за Благоевградските говорители и специално за този: http://www.vissokogovoriteli.plc.bg/pics/z/vkn12212-312.htm има добри характеристики,но по добре ли ще свири от някои друга марка и ако ДА от коя??Иначе тва говорителче е 100вата 8-ома ако се не лъжа,и с тия характеристики би трябвало да дрънчи дъските на баскаса по-добре от други,вие какво мислите?Не ви давам база за сравнение защото искам вие да ми помогнете с вашия опит да разберем дали това е говорителя Very Happy
Върнете се в началото
gelkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Апр 17, 2005 19:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Ne znam, li4no az haresvam BG govoriteli i sas sigurnost sa po - dobri ot kitaiskite, no za da polu4i6 pove4e info trqbva da dade6 i drugiq govoritel.Ako e kitaiski moq savet e :"VZIMAI BALGARSKIQ" Very Happy

p.s.
Sazelqwam ama v momenta si preinstalnah windowsa i ne sam ka4il kirelica izvinqvam se mnogo Embarassed

Затова пък форума си има вградена кирилизация Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Гост

МнениеПуснато на: Пон Апр 18, 2005 2:56    Заглавие: Re: БГ говорители??? Отговорете с цитат

Българските не стават.По добре намери Чешки TVM например ARN 226-07 струва около 30лв
Върнете се в началото
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пон Апр 18, 2005 7:00    Заглавие: Re: БГ говорители??? Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Българските не стават.По добре намери Чешки TVM например ARN 226-07 струва около 30лв

да така е. дори китайските са по добри тъй като имат много по добра повторяемост на параметрите. поради лошата пвтаряемост от благоевград не им дават повечето параметри.
kd 503
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Апр 18, 2005 8:33    Заглавие: Re: БГ говорители??? Отговорете с цитат

Anonymous написа:

http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=80&catit=108&l=2&catg=1
ето това ми взема окото Shocked колко струва и има ли шанс да го намеря в варна Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Morphadron
Гост

МнениеПуснато на: Пон Апр 18, 2005 17:11    Заглавие: Отговорете с цитат

За каква повторяемост става въпрос???И какво му има на говорителя дето сам ви посочил???Мене ме кефи гледам има вариант на 4ома и е с гумена гунка добре е кво??И тая честотна лента(ако отговаря на реалността),е мнооо добра 25-4000Hz си доста добре.И ми вдъхва доверия за цена си е добре както гледам струва повечко от ТВМ дето ми ги пишете,прецаквация малко ама отде подяволите да си намеря такива говорители???
Върнете се в началото
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пон Апр 18, 2005 18:33    Заглавие: Отговорете с цитат

ами повтаряемост на еквивалентен обем - Vfs, резонансна честота - Fs , Q факторите - Qts, Qm, Qe и тн. затова и тези параматри не са посочени. ако искаш да правиш озвучително тяло и то да звучи, ще трябва да ги измериш.
kd 503
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Апр 18, 2005 21:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Morphadron написа:
За каква повторяемост става въпрос???И какво му има на говорителя дето сам ви посочил???Мене ме кефи гледам има вариант на 4ома и е с гумена гунка добре е кво??И тая честотна лента(ако отговаря на реалността),е мнооо добра 25-4000Hz си доста добре.И ми вдъхва доверия за цена си е добре както гледам струва повечко от ТВМ дето ми ги пишете,прецаквация малко ама отде подяволите да си намеря такива говорители???

виж и аз се чудя дали да си взема български говорители
зада направиш наистина хубави колони ти трябват горенаписаните параметри който благоевградци спестяват Crying or Very sad не че без тях няма да свири може и доста прилично да излезе но ако спазиш всичко специално с тоя говорител ще думка направо сандъци ще разковава и най важното би следвало да чуваш 25/30 хц с нивото с което чуваш и 500хц от същия говорител знаеш ли аз обаче си мисля че другия 100 ватов с зъбатото окачване е по добър Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Hoby
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Апр 18, 2005 22:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Един от проблемите на Българските високоговорители е,че им се прекъсват мустаците(проводника които отива към намотката) има случаи и да се разлепи трептилката.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Morphadron
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 19, 2005 18:27    Заглавие: Отговорете с цитат

За двата въпросни български говорителя немога да споря за единия има повече инфо а за другия е повече от оскъдно.Айде моля ви се препоръчайте ми говорители 100вата 4 ома,ама да се намират лесно че в моя град сам срещал малко модели предимно Тъндър,и някви там марки дет не сам ги чувал даже,китайски ли японски ли инджагапонски ли кви са Very Happy Кажете нещо дет да си заслужава парите.Не сам чувал Тъндър как дънят амаа са по добри от Елита Very Happy
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети