| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Zdravkicha Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2010 12:42 Заглавие: Купувам кинескоп SONY M68LNH060X |
|
|
Купувам кинескоп SONY M68LNH060X Не държа да е нов, просто да е запазен ме устройва. Телевизора се е опитвал да лети и....кинескопа е с отлепена маска май. _________________ Обичам надписа - made in Japan |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2010 21:56 Заглавие: |
|
|
| За какви пари го търсиш? Аз имам чисто нов телевизор с пукната кутия. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 02, 2010 6:13 Заглавие: за кинескопа |
|
|
Добро утро. Ами как да кажа за какви пари?.....На мен ми трябва само кинескопа. Един клиент си учил ТВ. да лети и не успял разбира се. На този кутията е здрава горе долу, шасито също го оправих и го пробвах на личния си ТВ. Само кинескопа ми трябва -- от гледна точка на това да ми излезе по ефтино. Ще го правя за един приятел който не е от богатите и....не знам....кажи ти някаква цена или ми се обади на 0878653923 да се разберем най-добре. _________________ Обичам надписа - made in Japan |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 20:02 Заглавие: Кинескоп |
|
|
Никой ли няма кинескоп какъвто съм писал? _________________ Обичам надписа - made in Japan |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 20:21 Заглавие: |
|
|
Явно с Токио не си се разбрал за това определи си какви пари би отделил за да види всеки един от нас залужава ли си начинанието . _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 22:26 Заглавие: Кинескоп |
|
|
Ами аз като отида в магазина цената или я пише на етикета или като питам ми я казват. Защо? Имаш ли такъв кинескоп? Ако е така кажи една цена и ще ти кажа дали ме устройва. _________________ Обичам надписа - made in Japan |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 22:36 Заглавие: |
|
|
| Нека да си кажа цената - 200 лв за чисто нов, в оригиналния кашон, перфектно работещ телевизор SONY KV-29CS60K с оригиналното дистанционно. Телевизора е с пукната/счупена кутия, но няма крива маска, няма никакви петна по кинескопа. Върви в комплект с кутия от SONY KV-29CL10E, на който му се занимава да си прехвърли чарколяците. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 7:44 Заглавие: Кинескоп |
|
|
Абе колега....то шасито се прехвърля за има няма 15 минути бе . А и на мен ми трябва само кинескопа. Писах по нагоре но пак ще напиша. Клиента ми го докара с дефектен кинескоп поради " опит за летене" и сега е с отлепена или изкривена маска. Кътията му е перфектна. Просто като се разбра че от кинескопа му нишо не става и ми го остави тук за части Търсих преди кинескоп но не можах да намеря и сега съм решил да го направя и да ми се маха че смо го прескачам тук. Това е. Иначе цената ти е добра за целия ТВ. ако работи разбира се. А и ако съм разбрал правилно си от Ямбол. С колата като дойда да го взема и тя ....с вода не върви.....ми той ще ми излезе колкото един напълно здрав. Кажи само за кинескопа колко ще искаш. Ако е същия разбира се. Може и да се спазарим. Пожелавам ти успешна и доходоносна седмица! _________________ Обичам надписа - made in Japan |
|
|
 |
|