| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mike47 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 21, 2010 14:16 Заглавие: ВЕЧЕ НЕ ПРОДАВАМ - ЗА ТРИЕНЕ! |
|
|
Става дума за Touch Screen Replacement Module за NDS Lite.
Самият аз не съм съвсем наясно за какво е този модул, но вероятно ще се намерят хора, които имат нужда от него.
Последната промяна е направена от mike47 на Сря Апр 21, 2010 19:26; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Апр 21, 2010 15:55 Заглавие: |
|
|
http://www.slivi.net/obiava/PRODAVAM-remonten-modul-za-tuchskriin-71636.html ЦЕНА: 8
Става дума за Touch Screen Replacement Module for NDS Lite. Самият аз не съм съвсем наясно за какво е този модул, но вероятно ще се намерят хора, които имат нужда от него. Цената е 8 лв!
Тука цената ти е друга.Това търг ли е .Да не говорим че цената му е 2.74$  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
mike47 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 21, 2010 17:18 Заглавие: |
|
|
Не, не е търг! В този сайт не съм пускал обява, но така или иначе става дума за едно и също.
Щом казваш, че цената е 2.74$, давай 2.74$ и го вземай!
Подарявам ти го, ако наистина ти е нужен!  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 21, 2010 17:50 Заглавие: |
|
|
| mike47 написа: | | В този сайт не съм пускал обява.... |
Значи има и някой друг,пак от Русе,дето и той продава същото нещо и е пуснал обява със дословно същия текст едно към едно.Че и пък със същият телефонен номер,само че на друг оператор.Ама това не си ти де.Да не си помисли няой нещо.Не си ти.Сигурен съм в това.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
mike47 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 21, 2010 19:23 Заглавие: За етиката във форума |
|
|
Казах, че в този сайт не съм пускал обява и това е истината!Предполагам, че вземат обяви от други сайтове. Това не е етично според мен и едва ли ти дава право да се заяждаш и иронизираш. Опитай да пуснеш там обява и ще се убедиш, че казвам истината.
Разбрах, че обекта на обявата не те интересува.
Съжалявам, че пуснах тази обява тук, щом само дава повод за такива "коментари". Ще опитам да я премахна. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 21, 2010 19:45 Заглавие: |
|
|
http://forum.networx-bg.com/viewtopic.php?f=7&t=28308
И тук ли не си я пускал ти?Че и ника е същия.
Че и цената пак е по-ниска.
Мойто момче,като си решил да лъжеш поне се научи да го правиш мъъъничко по-убедително,че да не се излагаш,като кифладжия.
P.S.И ако обичаш да не ми пълниш ЛС с глупостите си ще може ли  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|