| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Митко Пенчев Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2010 20:22 Заглавие: Оригинално стерео за Форд CD5000 може ли да се излъже? |
|
|
Здравейте! Та проблемът е следният:
Как може да се излъже оригиналното стерео на Форд, CD5000 така, че все едно има свързан чейнджър към него, а куплунгът да се използва като вход, т.е. да си включа МР3 плейъра, например. Куплунгът си има аудио вход, но не се знае кои крачета трябва да се закъсят за да се симулира чейнджър.
Ще се опитам схематично да покажа крачетата на куплунга
1
12
Pin Function
1 ACP +
2 ACP Shield
3 GND
4 n/c
5 Audio Left +
6 Audio Right +
7 ACP -
8 CDENABLE
9 +12V Power (unfused)
10 Audio Shield
11 Audio Left -
12 Audio Right +
Ето защо мисля че става. Това е инфо за друг модел като са дадени крачетата, които трябва да се закъсят за да се симулира чейнджър:
Като алтернатива, какво би могло да се използва като линеен вход? С трансмитер не става добре.
Поздрави! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2010 20:33 Заглавие: |
|
|
| Страхувам се, че в твоя случай няма да стане толкова лесно. Ще трябва да се направи имитатор на CD-чейнджър, което е много трудоемко и скъпо и просто не си заслужава. |
|
|
 |
tsuko Опитен потребител

|
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2010 22:55 Заглавие: |
|
|
| То верно може, но при цена 237 лева за Форд едва ли има смисъл, щото едно ново радио с USB струва доста по-малко. Всъщност в първия си пост и аз това казах - може, но ще е скъпо, щото питащия се надява да реши проблема само с окъсяване на два извода на радиото. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 2:00 Заглавие: |
|
|
С някакъв PIC няма ли да стане да се "л ъ ж е" ? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 10:55 Заглавие: |
|
|
| DJ69VN написа: | | ...................? |
Ами то това така е направено,ама нали трябва и "пълнеж" за тоя PIC.А и като знам тези радиа на FORD какво качество имат на звука.......струва ли си.Иначе за тунер на радиото съм ги признал,ама от към аудио пълна скръб _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 21:18 Заглавие: |
|
|
Точно така, но преди да пусна тази тема бях запознат с тези устройства, които, по описание, вършат страхотна работа и решават задачата тотално. Въпросът е, че не мисля, че в случая си заслужава да давам толкова кинти. Цялата работа е в това, че за мен е най-важен гъделът ако има възможност да се излъже оригиналното стерео и да си свържа МР3 плейъра, който хич не е лош- с тъч скрийн, добра памет и т.н. Иначе мога да сложа едно евтино радио с линеен вход, но и това е прекалено лесно.
Не се отговаря с този бутон |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 21:23 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | DJ69VN написа: | | ...................? |
Ами то това така е направено,ама нали трябва и "пълнеж" за тоя PIC.А и като знам тези радиа на FORD какво качество имат на звука.......струва ли си.Иначе за тунер на радиото съм ги признал,ама от към аудио пълна скръб |
Да ти кажа и като аудио не е толкова зле. Тунерът е убиец, да. Не искам да го махам. Харесва ми като дизайн- добре се връзва с интериора. |
|
|
 |
|