Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем при SonyEricsson K800i

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nikig
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: pleven

МнениеПуснато на: Нед Май 09, 2010 16:30    Заглавие: Проблем при SonyEricsson K800i Отговорете с цитат

Беше ми паднала батерията и се изключи сам.Вкючих го на заряд изписа ми че се зарежда.Но него включих веднага,след 30мин.поисках да го включа и непоиска да тръгне.От подобната темата по надоло разбрах ,че някакъв кондензатор правил проблема.Аз съм го дал в сервиз и вече 1год.не могат да го пуснат давал на късо и немогат да открият от къде се окъсява и батерията пада бързо.Възможно ли е да е подобен проблема и при мен тъй като чувам,че имало често срещан проблем при този мод.тел.?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
martinasa
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2010 13:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Възможно е защото е бил на зарядно. По принцип окъсява захранващия чип но може и някой кондензатор да не е издържал и да е окъсил.

Също така ако при натискането на бутона за включване ако мига светодиода за изтощена батерия може да се окаже софтуер, може да се окаже че не зарежда или може и батерията да е заминала.
Tigar
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Selo SF

МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2010 21:37    Заглавие: Отговорете с цитат

а случайно да е мокрен ако има лепенка малка отзад на телефона и батерията отгоре и са почервенели е мокрен тогава имаш ликаж на платката............ и успех
nikig
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: pleven

МнениеПуснато на: Сря Май 12, 2010 11:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за отговорите ,не е мокрен, една година е работил и батерията е добре защото си държеше 4-5 дена.Понеже вече стои още 1 година в сервиза, ще им предам за каквото сте ме посъветвали.Благодаря ви.Ще пиша ако има развитие по въпроса.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети