Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с усилвател

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
velincho9102
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Stara Zagora

МнениеПуснато на: Пет Апр 30, 2010 15:48    Заглавие: Проблем с усилвател Отговорете с цитат

Къде мога да намеря така наречените изолационни подложки ( слюди ) , които служат за изолация между интеграла и радиатор в даден домашен усилвател. Никаде не ги открих тарсих в големите баумакс багири практис практикери.... и няма такова нещо. Confused Също така да попитам ако изолирам радиатора напълно от металната кутия проблем ли ще е ако оставя 2-та интеграла да са залепени на радиатора без изолация. Мисълта ми е дали ще възникне проблем ако се получи някаква връзка между интегралите и радиатора се яви проводник. Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
velincho9102
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Stara Zagora

МнениеПуснато на: Пет Апр 30, 2010 18:59    Заглавие: . Отговорете с цитат

Не разбрх кое точно от правилата съм нарушил с темата ми - най вероятно имената на магазините трябва да ги изпиша на английски и с главна буква ли немога да разбера. Въпросите ми са ясни то4ни и конкретни просто не знам какво не ви е харесало.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Апр 30, 2010 20:11    Заглавие: Re: . Отговорете с цитат

velincho9102 написа:
най вероятно имената на магазините трябва да ги изпиша на английски и с главна буква ли

Хубава ирония по отношение на правилата на форума и мисля да я оценя подобаващо с едно официално предупреждение. Twisted Evil
А темата ти е тук,защото не е оформена съгласно правилата и защото питането ти е безсмилсено откъдето и да го погледнеш.Местата на които си тръгнал да търсиш подобни материали също са не по-малко безсмислени.
Така че не рови където не ти е работа,а ако има прокъсана подложка просто го занеси да го погледне някой,който си има поне малко понятие на тема ел-техника,преди да си го избуфтял с някой експеримент.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети