|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 20:46 Заглавие: ОСЦИЛОСКОП |
|
|
Искам да си купя ОСЦИЛОСКОП с параметри/приблизително/-20Мхц или 2по20Мхц,диагонал поне80мм.,прилично състояние,цена до 400-500лв. . Аз имам С1-118 но нещо му стана-няма никакъв лъч на екрана-имам цялата документация,но нищо не постигнах.Много неща ми казваха,но най-отчайващото беще,че може да сие отишла тръбата-често се случвало на руските!Ако някой има идея-да пише.
Последната промяна е направена от hshop на Сря Май 04, 2005 21:12; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
elektronchika Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 20:48 Заглавие: |
|
|
| каква му е тръбата? колко пари го даваш, е ако ти се продава |
|
|
 |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 20:57 Заглавие: |
|
|
| Ами,не знам марката на тръбата-трябва да видя в документите.Не ми се иска да го продавам-искамисе да га поправя,защото ми вършеше чудесна работа 2по20Мхц,голям екран и т.н. .Имам чудесна приставка за С-мериги идеално-при ремонт на ТВ.е не заменима!!!та за това най вече ми трябва. |
|
|
 |
lachko973 Опитен потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 17, 2005 21:40 Заглавие: Re: ОСЦИЛОСКОП |
|
|
| hshop написа: | | Искам да си купя ОСЦИЛОСКОП с параметри/приблизително/-20Мхц или 2по20Мхц,диагонал поне80мм.,прилично състояние,цена до 400-500лв. . Аз имам С1-117 но нещо му стана-няма никакъв лъч на екрана-имам цялата документация,но нищо не постигнах.Много неща ми казваха,но най-отчайващото беще,че може да сие отишла тръбата-често се случвало на руските!Ако някой има идея-да пише. |
Аз продавам полски осцилоскоп. В идеално съсътояние, до последно ремонтирах телевизори с него, докато не си купих по-модерен и по-скъп. Давам го за 100 лева. Интерес? |
|
|
 |
Yu Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 22:14 Заглавие: Re: ОСЦИЛОСКОП |
|
|
| hshop написа: | | Искам да си купя ОСЦИЛОСКОП с параметри/приблизително/-20Мхц или 2по20Мхц,диагонал поне80мм.,прилично състояние,цена до 400-500лв. . Аз имам С1-117 но нещо му стана-няма никакъв лъч на екрана-имам цялата документация,но нищо не постигнах.Много неща ми казваха,но най-отчайващото беще,че може да сие отишла тръбата-често се случвало на руските!Ако някой има идея-да пише. |
Ако има захранване тръбата откачи отклонителните пластини ако се появи точка значи входа на Y се е повредил най-често срещан проблем това им е слабо място при претоварване. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Май 04, 2005 8:05 Заглавие: Re: ОСЦИЛОСКОП |
|
|
60MHZ триканален Kenwood - 350лв.
[email protected]
[email protected]
0898 352347 |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Май 04, 2005 21:11 Заглавие: Re: ОСЦИЛОСКОП |
|
|
| hshop написа: | | Искам да си купя ОСЦИЛОСКОП с параметри/приблизително/-20Мхц или 2по20Мхц,диагонал поне80мм.,прилично състояние,цена до 400-500лв. . Аз имам С1-118 но нещо му стана-няма никакъв лъч на екрана-имам цялата документация,но нищо не постигнах.Много неща ми казваха,но най-отчайващото беще,че може да сие отишла тръбата-често се случвало на руските!Ако някой има идея-да пише. |
|
|
|
 |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 04, 2005 21:18 Заглавие: |
|
|
Горният пост беше мой-редактирах ни правилно
Много благодаря за предложенията но парите отидоха за непредвидени неща-сега НЯМАМ Дано скоро събера и пак ще потърся-hshop. |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 21:57 Заглавие: |
|
|
Аз имам един руски - двулъчев 20 МХз, не се сещам за точния модел, може и да е С1-118, но на екрана излизаше много тъмен лъч. Оказа се, че имаше проблем в захранването (май 90-те волта) вследствие на дефектен ценер (9.1V zenner в схемата която изработва съответното захранващо напрежение), измери дали всички захранващи напрежения отговарят на посочените в документацията.
Като стана въпрос, някой има ли схема на осцилоскоп С1-94 ? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|