| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 14:32 Заглавие: Стабилизирано 12 волта захранване за монтаж на шина. |
|
|
С риск темата да замине в кошчето, пускам въпрос към колегите, дали някой е виждал по магазините стабилизирано 12V захранване, с 1-2А изходен ток, предвидено за монтаж на шина, или за монтаж в новите табла.
Ако модераторите я преценят като нередна, нека я правят каквото искат, но ако някой от колегите е пазарувал, или е виждал подобно захранване, моля нека напише в темата от къде мога да си купя такова. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 14:45 Заглавие: Re: Стабилизирано 12 волта захранване за монтаж на шина. |
|
|
Аз съм монтирал такова до колкото си спомням някакво китайско... НО ме усукаха 80лв. По добрия варянт според мен - Стандартен адаптер или само платката му.Продават такива кутиики за монтаж на шина. В mario.bg ги има и си го правиш както си искаш.. Ама се обади, че сега гледам на сайта ги няма ... дали не е спрял да ги продава или просто на сайта не са обявени ( което е по вероятното ) . _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 14:54 Заглавие: |
|
|
Благодаря ти. Прегледах сайта им:
MDR-20-12 Импулсно захранване 20W 12V/1,67A - 66.00 лв.
При такава цена определено е по-добре външен стабилизиран адаптер. В Конрад със сигурност има нещо по-евтино, но идеята ми беше да направя нещата красиви и прегледни при монтажа. Мразя висящи жици, и до 20-тина лева нямаше да се замисля особено. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 15:09 Заглавие: |
|
|
Еми обади се там и виж дали има само кутииката. Преди съм 101% сигурен, че имаше.. И от някъде едно адаптерче 12В/1А малко свободно време и си ти. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
|
|
 |
|