Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся ТХО SAMSUNG FQI-21B002

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Дек 01, 2010 2:26    Заглавие: Търся ТХО SAMSUNG FQI-21B002 Отговорете с цитат

Търся ТХО SAMSUNG FQI-21B002.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 01, 2010 10:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Само с доставка.Цените са ти на лични.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 01, 2010 13:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Нещо много си се взел насериозно ми се чини:

vladi46 написа:
И ти си тръгнал да ми пишеш? След обидите, които публично отправи към мен? Не ти ли е поне малко неудобно? Смяташ, че ще ги пренебрегна, заради алъш -вериша? Не, няма!!! Ако беше човек на място, можеше да ми пишеш на лични и да ми обясниш какво не ти харесва, а не публично да ме обиждаш! Така че с теб приключих. Нито аз ще ти пиша на лични, нито искам ти да ми пишеш. Нито пък където и да е искам дебати с тебе! Край!

Видял съм че търсиш нещо и съм ти изпратил конкретна,точна и ясна оферта.Която май ми е и едниственото лично съобщение изпратено към тебе през последната година.Ако не се лъжа.За сметка на това от твоя страна съм бил бомбардиран на лични с купища съобщения-с едни дълги фермани със словоблудства по отношение на колеги модератори,когато са ти затваряли теми във форума,с поне 5-6 съобщения с линкове към джазове,рагтаймии,Вили Казасяни и всякакви прочие простотии,които никога не съм ти ги искал.Нито пък някога съм упоменавал някъде че слушам такава музика.И прочие и прочие дивотии.
Та извинявам се че ти изпратих лично съобщение.И гарантирам че няма да се повтори. Twisted Evil
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 01, 2010 13:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Я, ЛС са станали публични??? Това според правилата на форума ли е?
Дори и да съм имал понякога спор на лични с някого, никога не пренасям тези неща в публичното пространство. Това е въпрос на етика.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 01, 2010 14:02    Заглавие: Отговорете с цитат

vladi46 написа:
Я, ЛС са станали публични??? Това според правилата на форума ли е?

Аз не знам някъде да е забранено това нещо.То това и е хубаво на "писаната" реч че за разлика от "казаната" остава.А и може да бъде споделена с по-широка аудитория. Laughing И ако обичаш не ме поучавай на тема етика.Културния и етичен човек,когато му бъде предложено нещо и не го устройва било цената,било кой е продавача било каквото и да било друго, поблагодари и продължава напред да си търси въпросното нещо,което ме трябва.Ако пък чак толкоз чу е "черна и противна" ответната страна-може и да не поблагодари.Лошо няма.Но определено етичния човек не пише такива пасквили,като тоя който съм цитирал по-горе.Не заради друго,амо щото после като излязат на показ същите пасквили почва да се чувства гузно и да дири на босия цървулите из правилника на форума. Twisted Evil
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 01, 2010 14:10    Заглавие: Отговорете с цитат

А, въобще не се чувствам гузно! Не си познал. Изразих отношението си към теб по недвусмислен начин. Можеше и да не стигаме до такива разправии, ако ти навреме на лични ми беше написал каквото не ти харесва, вместо публично да ме обиждаш! Вече е късно и за разправии с теб. Всичко приключи. Нямам нито нерви, нито време за такива.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 01, 2010 14:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Кво отношения,кви пет лева те гонят?Ние да не сме любовници...
Twisted Evil

По отношение на обиди-не знам и се не сещам да съм те обидил с нещо,но виж това съм го извадил от темата с католическите ти проповеди -

vladi46 написа:
Трябва да уважаваме всички около нас

Хубаво.Добре казано.Да попитам как то се вързва с тези мили обръщания- Rolling Eyes

vladi46 написа:
Този нещастник

vladi46 написа:
отворко и тарикат

Мутри,хулигани и всякакви прочие епитети с които красиш цялата заобикаляща действителност и люде,които ти попаднат пред погледа-също...

Та така...Айде да стига толкоз, викам.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети