Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

PANASONIC TC-21L1R - търся схема!

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tonovd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Кричим

МнениеПуснато на: Вто Ное 30, 2010 10:07    Заглавие: PANASONIC TC-21L1R - търся схема! Отговорете с цитат

Шаси М16S Във файлообменника има, но както и от Монитора не се отварят!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 30, 2010 10:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Дава се линк към конкретния проблемен файл (ако е такъв) Exclamation
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 30, 2010 10:16    Заглавие: Re: PANASONIC TC-21L1R - търся схема! Отговорете с цитат

tonovd написа:
както и от Монитора не се отварят!

Айде бе. Evil or Very Mad Уф,що ли не спра да обръщам внимание на абсолютно ненужната пищявица-тва се не отваря,онова се не отваря.Още повече че отсрещната страна долри не си е направила труда да си мръдне пръстчето да даде точен линк към туй "дето се не отваряло".

Кое се не отваря-
http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/5428/panasonic_tc-21l3r.html
Това ли?Щото е схема и се отваря.
Или това-
http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/30869/Panasonic_TC21L1R.html
Щото и то се отваря и е същото като предното.
Или може би това-
http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/14895/panasonic_tc21l1r.html

Щото е мануал и и той също си се отваря прекрасно....

http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/37765/_PANASONIC%20TX-21T1EE.html
Или може би това?Щото и то се отваря.И как и с какво се отваря djvu има писано многократно.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
tonovd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Кричим

МнениеПуснато на: Вто Ное 30, 2010 13:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Божилов, моето уважение, но.........! Потърсих помощ, а ти ме навря в задника на кучето! Всичко това, което си посочил съм го проверил и сега още веднъж - Архива е повреден или е от неизвестен формат! Нямам време да търся плъгини! Нядявах се колега да има схемата в компа и да ми я изпрати! Ще се обърна за помощ директно към колегите с които отдавна работя благодарение на този форум!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 30, 2010 13:21    Заглавие: Отговорете с цитат

tonovd написа:
Нямам време да търся плъгини!

И аз също нямам време да се разправям с едни и същи малоумия по цял ден.
Ако пуснеш търсачката с ключова дума "не се отваря" ще видиш стотици теми.Е от всичкото това реване съм видял един единствен повреден файл.
tonovd написа:
Нядявах се колега да има схемата в компа и да ми я изпрати!

Евентуално да е разпечати и да дойде да ти я донесе у Вас на крака не може ли?Барабар с армаган-смядовска луканка и ракийка? Evil or Very Mad
Плъгин ти трябва за djvu.Първите три са PDF-и акробат ли нямаш?
И с кво отваряш досега схемите-с отварячката за буркани ли?
Демек ти дори и не си благоволил да погледнеш линковете,които ти дадах.Щото поне щеше да видиш че са PDF-и(от които първия даже не е и архивиран).
"Немал време"...е па спасявай се.Аз ли да го имам това време вместо тебе?И що си решил че моето време,по-не е ценно от твоето.Ай сиктир.Оправяй се както можеш.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети