Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с тв Loewe planus 4672 zp 100Hz

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
depeche_80_
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: казанлък

МнениеПуснато на: Пон Ное 22, 2010 0:37    Заглавие: Проблем с тв Loewe planus 4672 zp 100Hz Отговорете с цитат

Колеги цял ден се борих с тоя отлежал гръмотевичен тв....накрая като тръгна се оказа,че от сервизния не може да се разтегли докрай картината по хоризонтал- в средата на екрана от ляво и от дясно остава по една тъмна"бабуна"...Някой сблъсквал ли се е с подобен"дрисък"...направо ме изкара извън нерви
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
depeche_80_
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 28, 2010 15:02    Заглавие: Re: Проблем с тв Loewe planus 4672 zp 100Hz Отговорете с цитат

Оказа се дефектирал кинескоп Sad
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 28, 2010 15:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма начин.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
depeche_80_
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2010 23:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
Няма начин.

Ха,като няма начин защо след като го смених с друг тв тръгна?Спряха цириканията,които започнаха да се чуват след 5 мин работа....сякаш биберона направо хвърляше искри към решетките....И аз исках само да сменя някой и друг кондензатор nF ....ама.....както и да е -сега тв е добре-клиента в петък ми се обади да потвърди че вс е 6
Върнете се в началото
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2010 23:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма начин, според това, което си писал за "дрисък"-а в първия си пост Idea Idea
Върнете се в началото
depeche_80_
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2010 23:28    Заглавие: Отговорете с цитат

emoome написа:
Няма начин, според това, което си писал за "дрисък"-а в първия си пост Idea Idea

Аз помолих за съвет веднага,кога светна кинескопа....след 5 мин Божилов изпрати темата ми в кошчето-и то ти се убива мерака вече....Наистина не беше ми се случвало досега....Мисля,че няма какво повече да пишем по темата!!!
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2010 23:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
цирикания....дрисък...биберона направо хвърляше искри към решетките....бабуна

Все "високонАучни" термини,които иде реч да покажат все по-западащото ниво на този форум и замяната на техническите дебати със "заклинания" и "истини изказани от последна инстанция". Sad
А защо "няма начин",господина "тесен специалист"(само дано не е в областта на електрониката че ше ми падне шапката), може да прочете ползвайки ключовата думичка E/W(East-West) Idea
Айде да стига толкоз,че ще се смеят и малките деца,като ги изчетат тез глупости.Темата плаче за сливане със "Совалката"-жалко че PHPBB2 няма тази опция.

P.S.За коментиране на модераторски действие получаваш и официално предупреждение!"Убил му се мерака"-малее завалията,ух горкичкият.А къде да я сложа тая тема,на главата ли да си я качна?Или може би да я стикна като пример как трябва да се пише в този форум и как трябва да се оформя тема Question Twisted Evil Щото тя и без това върви към шедьоврите и направо ми е жал че скоро ще потъне из дебрите на гюма...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети