| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
aleksandar123 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2010 17:44 Заглавие: Схема на SVI4004 |
|
|
Здравейте колеги имам един проблем с усилвател Technics SUV-65A това е усилвател от поколение 1990г и е много трудно намирането на интеграната схема в днешно време,през 1997г смених интегралата схема SVI4004,за времето си струваше 65$ тъй като не е първа младост сега много трудно се намират в днешно време истински елементи.Имам много хубави спомени с този усилвател и затова искам да го оживя но за целта ми е нужна неговата схема. Затова се обръщам с молба към всички колеги които имат възможността да ми помогнат да оживя този усилвател,сигурен съм че има такива защото това е много добър усилвател клас АА и всеки който иска да слуша качествена музика би си купил този усилвател.
Нужна ми е само неговата схема,може да го модернизирам но ще го възродя, това е мойта цел!
Благодаря на всички които са съпричастни към моя проблем!
мейла ми е} [email protected] _________________ По добре късно от колкото никога! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sbirov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2010 18:31 Заглавие: |
|
|
Схема на Technics SU-V65A има...
Ама схема на SVI4004...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 12, 2010 14:47 Заглавие: |
|
|
Sbirov здравей имах предвид принципната схема на SUV-65A и евентуално дали може да се намери интегралната схема а не схема на интегралата,предполагам че сега съм по ясен.
Интересувам се от схемата на усилвателя и ти благодаря за линка който си качил.Изтеглих схемата и в момента я разучавам. _________________ По добре късно от колкото никога!
Последната промяна е направена от aleksandar123 на Нед Дек 12, 2010 15:28; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 12, 2010 14:57 Заглавие: |
|
|
aleksandar123, за нов отговор се ползва бутона
Бутона който беше използвал е за съвсем други цели. Как се използва и кога е описано във възприетите правила в този форум които е повече от препоръчително да бъдат прочетени и да се съобразяваш с тях.
Това синичкото което беше цитирал в цялото му съобщение е линк към това за което питаш и търсиш.
Така, че не е нужно да ти го праща на мейла, можеш да си го изтеглиш и сам от посочения линк, а след това да благодариш на sbirov, че я е качил специално за теб след вчерашният ти пост.
И аз се надявам да съм ясен. _________________ RemoteControls |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 12, 2010 15:22 Заглавие: |
|
|
RS- благадаря за разяснението ти . _________________ По добре късно от колкото никога! |
|
|
 |
|