| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fentazy_smookey Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2011 13:18 Заглавие: CD Player Sony SDX-GT710 |
|
|
Здравеите, имам нужда от вашата помощ ...
Едно приятелче ми подари въпросното cd (CD Player Sony SDX-GT710) но има проблем ... изгоряло краино стъпало .. носих го на ремонт в 1-2 сервиза но ми казват имаме много работа и ми обявяват големи цифри за ремонт ... исе наех сам да си го ремонтирам ... с поялника работя добре обаче проблема е че незнам от къде да поръчам или да купя въпросното краино стъпало... можете ли да ми дадете някаква насока препорачително саит да го поръчам и какви проблеми мога да очаквам при смяната Ще ви бъда благодарен много  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2011 13:43 Заглавие: |
|
|
От мен примерно.Пратил съм ти цена на лични.
По-добре се насочи към сервиз.Даже и модела си сбъркал. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2011 13:50 Заглавие: |
|
|
как така съм объркал модела това пише на капака и това съм написал .... както и да е ако смяташ че съм го объркал модела да ти пратя снимки по скаип или на емаил и да се оговорим да ми го пратиш по еконт .... и какви затруднения мога да срещна при смяната ? Мерси предварително  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2011 13:56 Заглавие: |
|
|
Това пише ама друг път.
баш така няма как да пише,щото такъв модел на марката няма.
| Цитат: | | и какви затруднения мога да срещна при смяната |
Откъде да знам какви затруднения можеш да срещнеш.При положение че човек се е захванал с нещо дето не се е занимавал-може да срещне всякакви затруднения.
Да, може да ти се изпрати-като ми пратиш на ЛС необходимите данни за доставка(имам и телефон в профила,имейл и т.н.-няма нужда да разводняваме темата с такива неща).
И не се отговаря с този бутон! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Вто Яну 25, 2011 14:01; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2011 14:01 Заглавие: |
|
|
Знам. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|