|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
AMD Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 19:27 Заглавие: Вашето мнение за цв. телевизори NEO 240lv. |
|
|
Интересува ме вашето мнение за цв. телевизори NEO 240lv.
те са със плосък кинескоп и имат някъкво "стерео" за около 240 лв.
Ето няколко примерни модела
NEO TV-2151 TXF
NEO TV-2162 FTXS
BTXS
NEO TV-2188 FLAT и ги дават с 2 год. гаранция.
Значи интересува ме дали са качествени тези телевизори.
Дали дават много дефекти. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 20:03 Заглавие: |
|
|
Както се казва-за толкова пари-толкова Дали дават дефекти -прегледай форума и ще видиш,колко пъти се пише за НЕО Иначе имат много екстри за парите си.Когато ме питат,винаги препоръчвам ;LG,PHILIPS,SAMSUNG !Е,малко са по-скъпи но и по-качествени Точен модел не бих посочил-та те са много вкусове
ТВ. Vestel ,Watson,BЕKO-са все от рода на НЕО Успех в избора hshop |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 21:20 Заглавие: |
|
|
| hshop написа: | Както се казва-за толкова пари-толкова Дали дават дефекти -прегледай форума и ще видиш,колко пъти се пише за НЕО Иначе имат много екстри за парите си.Когато ме питат,винаги препоръчвам ;LG,PHILIPS,SAMSUNG !Е,малко са по-скъпи но и по-качествени Точен модел не бих посочил-та те са много вкусове
Благодаря за информацията! |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 27, 2005 7:22 Заглавие: |
|
|
NEO TV-2162 FTXS ,според информацията която имам е с шаси на Vestel,което по принцип според мене доста добро.А до това дали ще се развали е божия работа. _________________ Димитър |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 27, 2005 16:19 Заглавие: |
|
|
| hshop написа: | Както се казва-за толкова пари-толкова Дали дават дефекти -прегледай форума и ще видиш,колко пъти се пише за НЕО Иначе имат много екстри за парите си.Когато ме питат,винаги препоръчвам ;LG,PHILIPS,SAMSUNG !Е,малко са по-скъпи но и по-качествени Точен модел не бих посочил-та те са много вкусове
hshop, много те моля, недей да заблуждаваш хората! И друг път не пиши по тема, която не познаваш!
Нищо лично, но не си прав, ама никак!!!
Последната промяна е направена от Tokio на Пет Май 27, 2005 16:28; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 27, 2005 16:25 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | NEO TV-2162 FTXS ,според информацията която имам е с шаси на Vestel,което по принцип според мене доста добро.А до това дали ще се развали е божия работа. |
dima, точно това и аз имах в предвид. Не може да се слага знак за равенство между VESTEL и BEKO.
Последната промяна е направена от Tokio на Пон Май 30, 2005 3:40; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Май 27, 2005 16:25 Заглавие: |
|
|
тези телевизори са добри само за космоса защото няма къде да ги включиш че да те изнесе _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Май 27, 2005 16:34 Заглавие: |
|
|
| IGBT написа: | | тези телевизори са добри само за космоса защото няма къде да ги включиш че да те изнесе |
егати болния мозък  |
|
|
 |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 27, 2005 22:37 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | | hshop написа: | Както се казва-за толкова пари-толкова Дали дават дефекти -прегледай форума и ще видиш,колко пъти се пише за НЕО Иначе имат много екстри за парите си.Когато ме питат,винаги препоръчвам ;LG,PHILIPS,SAMSUNG !Е,малко са по-скъпи но и по-качествени Точен модел не бих посочил-та те са много вкусове
hshop, много те моля, недей да заблуждаваш хората! И друг път не пиши по тема, която не познаваш!
Нищо лично, но не си прав, ама никак!!! |
Почти си прав--правих няколко Vestel и BЕKO,та имам малка представа за тях.Иначе имат много екстри за парите си. Това изречение го четете,като основно Ама и JVC до Vestel
С поздрави hshop |
|
|
 |
badganaka Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 8:15 Заглавие: |
|
|
| Както се казва не бъди толкова багат,че да си купуваш евтини работи! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|