Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Филтър

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mitnick
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 23, 2004 19:59    Заглавие: Филтър Отговорете с цитат

начи проблема ми е следния: имам касетофон 4х45 и кам изхода за усилвател сам си сложил стапало но като увелича достатачнмо за стапалото колоните на кората почват да гърчат .Колонките са кенууд, на са 7 инча. някой знае ли как да огранича ниската честота на 200 херца . с некой кондензатор ще стане ли и ако да колко требва да е голям
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Мар 23, 2004 20:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Махни си стъпалото или сложи големи говорители съответни на мощността му.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
mitnick
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 23, 2004 20:29    Заглавие: Отговорете с цитат

ФИЛИПОВ НЕ СИ МЕ РАЗБРАЛ СТЪПАЛОТО СИ СВИРИ НОРМАЛНО И БАССА И ТОИ НО КАТО УВЕЛИЧА
ИМАМ ПО МАЛКИ КОЛОНИ КОИТО СА ВЪРЗАНИ САМО НА КАСЕТОФОНА И НЕМОГАТ ДА ИЗДЪРЖАТ БАСС КАТО ГО УВЕЛИЧА И ИСКАМ ДА ГИ НАПРАЯ ДА СВИРЯТ САМО СРЕДНИ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
gd
Гост

МнениеПуснато на: Пон Апр 12, 2004 10:16    Заглавие: filter Отговорете с цитат

ами че какво толкова просто си навии една бобинка заедно с няколко кондензатора и проблема е решен -ве4е ще имаш само желаната честота има супер много схеми на такива филтри
Върнете се в началото
ivo
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 13, 2004 21:10    Заглавие: filtri Отговорете с цитат

molia njakoi da mi prati sxema kak da si napravia razdelitelni filtri za muzikata vav kolata ako ima takava !
Върнете се в началото
ivo2
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 20, 2004 11:05    Заглавие: Re: filtri Отговорете с цитат

ivo написа:
molia njakoi da mi prati sxema kak da si napravia razdelitelni filtri za muzikata vav kolata ako ima takava !

ako si ostai6 maila moje i niakoi da ti prati shema Smile
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 0:22    Заглавие: Re: Филтър Отговорете с цитат

mitnick написа:
начи проблема ми е следния: имам касетофон 4х45 и кам изхода за усилвател сам си сложил стапало но като увелича достатачнмо за стапалото колоните на кората почват да гърчат .Колонките са кенууд, на са 7 инча. някой знае ли как да огранича ниската честота на 200 херца . с некой кондензатор ще стане ли и ако да колко требва да е голям

Cool Пич май тея са много тъпи и май само аз те разбрах !!!
Трябва ти нешто от сорта на 47 микрофарада ама неполярен !!!
Може и полярен ама трябва плюса му да е вързан за плюса на изхода на стъпалото !!!
Smile
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 5:21    Заглавие: За обидите Отговорете с цитат

Dear guest! Забелязах ,че си писал по тема отпреди два месеца,с някакви обидни квалификации-абе ако"тия са много тъпи" то ти пък си много умен щом ти стигнаха 2 месеца за да го разбереш,да не говорим за това ,че темата явно отдавна е изчерпана!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети