Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ремонт на цифрови фотоапарати

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
madrigal
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Мар 20, 2011 23:46    Заглавие: Ремонт на цифрови фотоапарати Отговорете с цитат

Здравейте!
Някой да знае добър сервиз за цифрови фотоапарати в Пловдив?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
matkauton
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 22, 2011 17:58    Заглавие: Отговорете с цитат

колега аз съм носил в ПАН сервиз на 6-ти септември фотоапарати 2 пъти за ремонт доволен съм
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
madrigal
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 22, 2011 21:55    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси за отговора. Да, знам за ПАН сервиз, но доколкото съм чувал, ремонтът на апарати се извършва в София и във времето се проточва ремонта. Т.к. на моя проблемът му е дребен (е, поне според мен), бих предпочел да го занеса някъде, където да се диагностицира и да ми се каже ориентировъчна цена на ремонта на момента.
Върнете се в началото
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Вто Мар 22, 2011 23:11    Заглавие: Отговорете с цитат

В Пловдив е централизирания сервиз за фотоапарати на К&К(това означава, че там се параща всичко от страната). Ама как да ви отговори точно човек, като Вие не споменавате за каква марка става въпрос? И не забравяйте, цените на ремонт започват от 40лв. нагоре! Не си губете времето, ако не Сте готов да платите на хората, които се занимават с тая работа.
П.П. Аз се занимавам с ремонт на такава техника, ама от опит знам, че като спомена някава цена-все щели да си купят ново апаратче.
madrigal
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 23, 2011 0:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Става въпрос за Panasonic Lumix DMC-FS5. Проблемът е, че при включване на апарата пластмасовото капаче (капачета са, всъщност - от две части е), предпазващо лещата на обектива - не знам точното име на този детайл - може би бленда, заяжда и не се отваря напълно. При изключване, съответно, не се затваря напълно. Като изключим това, апарата си работи без проблеми.
Всъщност, предлагат ми да закупя този апарат, на старо, разбира се и без гаранция. Цената е сносна, но все пак, дефекта си е дефект и искам да си изясня колко би струвал един евентуален ремонт и дали ще се върже сметката в крайна сметка Smile
Затова искам да се посъветвам с човек, който извършва такива ремонти, за да си изясня нещата.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети