|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Нед Май 01, 2011 17:32 Заглавие: схема за АНТЕННО СЪГЛАСУВАЩО УСТРОЙСТВО |
|
|
Привет Пак съм АЗ с молба за помощ.Вчера си закупих авто касетофон които има DVD и TV.Имам проблем с многото антени които ми се събират.Една антена за FM и две за телевизора.Стават три антени на покрива на колата и е страшно смешно отстрани Касетофона има два изхода за телевизионна антена UHF и VHF и третия за FM.Видях че има някакви съгласуващи устройства които събират UHF и VHF в една точка за една антена.Това ще ми свърши идеална работа,но в нета не намерих схема на такова устройство.Намерих в един адрес ето това http://www.mpel.eu/article.php?sub_category_id=1013510281&cat_category_id=281 Но го нямаха в наличност и не знаят кога пак ще доставят Та се питам дали някои от Вас знае някаква схема за направата на такова устройства, за да си спестя едната антена на колата. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Пон Май 02, 2011 16:58 Заглавие: |
|
|
Благодаря ти много !! Това може и да стане,ще го пробвам.
Благодаря !! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|