| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Стефан Колев Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2011 10:29 Заглавие: Търся помощ от специалист |
|
|
Търся специалист, който да подобри една не много сложна електронна схема и да я вкара в protel.
Моля за връзка по e-mail: [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2011 10:33 Заглавие: |
|
|
Изясни с по-прости думи какво искаш, защото явно не си наясно какво точно е Protel и какво той "може да прави".
Искаш да ти се начертае схемата в такъв формат (xxx.sch layer), да се направи платка по дадена схема (xxx.pcb layer) или нещо съвсем друго? _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Стефан Колев Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2011 12:16 Заглавие: Да, това е. |
|
|
| Точно това ми трябва, правилно си разбрал. Имам схема, която работи. Искам да заменя /ако е възможно/ част от елементите с чип и ако може нещо да се подобри. Освен това изискването на фирмата, която прави платките е да им се предоставят на protel.Относно програмата Protel 99SE- не я владея защото не ми е нужна в моята работа, но много добре знам какво може. |
|
|
 |
vylchev Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2011 14:15 Заглавие: Търся помощ от специалист |
|
|
Здравей,колега!
Аз се занимавам с Protel DXP и по-висока версия като например:
Altium Designer и ако още е актуално мога да се опитам да ти помогна!Protel99 e много по-ниска версия и с по-малко библиотеки и ако не е проблем с Аltium Designer-a ще стане по-лесно,ако мога да съм ти от полза!Ако искаш прати схемата на "[email protected]".
Успех |
|
|
 |
|