|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
newmember Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 08, 2011 8:11 Заглавие: Ремонт на изгоряла компютърна клавиатура |
|
|
Здравейте! Онзи ден разлях чаша със сок на бюрото и за нещастие потече в клавиатурата на компютъра. Някои бутони не работеха, но мислех, че като я измия ще се оправи Да, ама не. Разглобих всичко и я направих като нова, но после видях, че едната голяма плака за управлението на бутоните е почернена на някои места. И сега въпроса - има ли с какво да покрия пътечките за да дават контакт? Замерих с уреда, че не всичко което е почерняло е прекъснато, само малка част ... Пробвах с молив да надебеля пистите, но не става, иначе графита на молива си е проводник Бях свикнал с клавиатурата от 6-7 години и затова се занимавам, а отделно ще проверя за някоя друга подобна. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 08, 2011 9:47 Заглавие: |
|
|
Токопроводящ лак/лепило,ама не си струва нито разходите,нито занимавката.Пусни търсачката,писано е. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
newmember Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2011 11:56 Заглавие: |
|
|
Взех тука от Викиват-а някаква графитена паста. Няма по-глупаво нещо от нея, честно. Нито е проводяща, нито удобна за това което ми трябва ... С две думи - прецаках се Уж я ползвали за реотани на коли ... Отгоре на всичко там където я нанесох на платката и ми изтри пътечката, направо си я разяде Тия 8 лева по-добре да ги бях изгубил на пътя ... Никъде няма бели клавиатури вече, не знам защо. Какво му е толкова специалното, та са само черни ... Ще пробвам още неща, докато не ми писне и в краен случай ще купя някаква друга. Сега пиша с ''виртуална клавиатура'' само с мишката Мъка си е ...
EDIT: Днеска видях за 6 лева чисто нова бяла клавиатура. Верно, куче марка незнайна, но какво и плащаш Ако нищо не стане със старата, поне имам вариант ... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|