| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Yordanov Опитен потребител

Регистриран на: 10 Май 2005 Мнения: 328 Местожителство: Botswana,Gaborone
|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2005 21:28 Заглавие: Daewoo DMQ 2059 |
|
|
Този модел ползва ТА 8701 за МЧУ и регулиране на звука. Проблема е че аз сменям тази схема за 2 път, а преди мен някоъ друг също два пъти. Звука става много слаб и не се регулира. След замяна при мен се върна след окло 2 месеца, според клиента и преди не е изкарвал повече. Моля за идеи!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kaloyan Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2005 21:43 Заглавие: |
|
|
| това е доста често явление за тази схема.слагаш двустандартно УПЧЗ или цяла платка звук от търново и забравяш за проблема. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2005 21:43 Заглавие: |
|
|
| Някъде по форума имаше тема със някаква руска доработка потърси със търсачката Успех |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2005 21:52 Заглавие: |
|
|
На нас ни е лесно с руските машини-части бол но на г-н Йорданов в Botswana ще му е малко трудно  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2005 21:53 Заглавие: |
|
|
| [Варианта Търново отпада, защото съм в Габороне, ще потърся руската , благодаря на двамата за отзива! |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2005 22:19 Заглавие: DAEWOO DMQ2059 |
|
|
| Може би загрява повече,защото е затворена в метален екран,а в Ботсвана е топло и от там и дефекта.Иаз съм я сменявал 2 пъти в едит тв. за същото време.Колега Йорданов,доста си ми далече да ти подаря един чип.Може би някое МЧУ с LA7530 ще свърши работа.Успех! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 15, 2005 22:38 Заглавие: Re: DAEWOO DMQ2059 |
|
|
| wesko dilow написа: | | Може би загрява повече,защото е затворена в метален екран,а в Ботсвана е топло и от там и дефекта.Иаз съм я сменявал 2 пъти в едит тв. за същото време.Колега Йорданов,доста си ми далече да ти подаря един чип.Може би някое МЧУ с LA7530 ще свърши работа.Успех! |
Веско , не ми се вярва да е от прегряване, тук сега е студения период, а и на този ТВ МЧУ то е отворено! Но идеята ми е ясна и ще търся решение с друга схема . Благодря! |
|
|
 |
|