Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Помощ изгоря ми вертикалата на ТВ Sony KV-M2100K

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
martin_1
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2011 19:58    Заглавие: Помощ изгоря ми вертикалата на ТВ Sony KV-M2100K Отговорете с цитат

Здравейте майстори Smile

Преди 10 години ми събра картината пак по същия начин в права бяла линия в средата на екрана. Тогава смени мой приятел диод, обаче немога да се сетя май ми бе обяснил, че покрай диода заминава и резистор ли ? Имам си понятие от електроника, но не чак толкова градивно. Помогнете ми колеги просто ми трябва да разбера кои елементи точно бяха за смяна. Другото аз мога да свърша сам Smile

Благодаря ви предварително Smile
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2011 20:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Какви, по-точно, колеги сме ?
За три години не си прочел нито една тема във форум "ремонти". Поне да съпоставиш как ти отваряш тема ? ... От телевизия абер си немаш. Няма форум, който да ти помогне в тая насока, освен ако не сменяш наред... чарк по чарк, шаси, кинескоп, кутия и ... най-добре Нов телевизор в магазина
Цитат:
кои елементи точно бяха за смяна ?

Те, такива филми НЕМА .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
martin_1
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2011 21:05    Заглавие: Отговорете с цитат

emoome написа:
Какви, по-точно, колеги сме ?
За три години не си прочел нито една тема във форум "ремонти". Поне да съпоставиш как ти отваряш тема ? ... От телевизия абер си немаш. Няма форум, който да ти помогне в тая насока, освен ако не сменяш наред... чарк по чарк, шаси, кинескоп, кутия и ... най-добре Нов телевизор в магазина
Цитат:
кои елементи точно бяха за смяна ?

Те, такива филми НЕМА .

Ще ми помогне ли някои да ми каже за вертикалата кой диод е точно или само ще се заяждате?
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети