Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Маслен радиатор TESY 3 kW-изтекъл

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ivpav
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Вто Ное 01, 2011 12:18    Заглавие: Маслен радиатор TESY 3 kW-изтекъл Отговорете с цитат

Здравейте ! Не знам дали темата е за тук но на мен проблема си ми стои. Имам този маслен радиатор със следния проблем . Изтекъл е през уплътнението . Въпросите ми е следния: Сега на радиатора липсва около 30% от маслото. Понеже не знам до къде е бил пълен, а и никога не съм имал такъв проблем. Знае ли някой колко процента трябва да е запълнен радиатора и дали трансформаторното масло е правилната течност за доливане ?
Може би темата не е точно "битова електроника" за, което се извинявам .
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 01, 2011 12:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Arrow TESY 3 kW Idea
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ivpav
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 01, 2011 13:42    Заглавие: Re: Маслен радиатор TESY 3 kW-изтекъл Отговорете с цитат

Още веднъж въпроса!
ivpav написа:
Знае ли някой колко процента трябва да е запълнен радиатора и дали трансформаторното масло е правилната течност за доливане ?

А ,че гугъл знае всичко и аз знам .
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 01, 2011 13:46    Заглавие: Re: Маслен радиатор TESY 3 kW-изтекъл Отговорете с цитат

ivpav написа:
Още веднъж въпроса!
ivpav написа:
Знае ли някой колко процента трябва да е запълнен радиатора и дали трансформаторното масло е правилната течност за доливане ?

А ,че гугъл знае всичко и аз знам .

Аз пък поемам отговорност и се извинявам за цитата Twisted Evil
Върнете се в началото
ivpav
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 01, 2011 13:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще помоля някой модератор, да заключи темата. Избиването на комплекси и лични проблеми на мой гръб, не ми харесва . Някой колега ако иска да помогне, да пише на лични.
Благодаря на всички отзовали се предварително !
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Ное 01, 2011 14:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако си прочел нещо и си решил проблема напиши отговора в темата. Винаги съм за публичност на информацията. Никога не съм подкрепял скритото разменяне, затова и нямам регистрация в такива форуми. А ако е за вътрешна употреба, винаги може да се подскаже интелигентно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 01, 2011 14:31    Заглавие: Отговорете с цитат

ivpav написа:
Ще помоля някой модератор, да заключи темата. Избиването на комплекси и лични проблеми на мой гръб, не ми харесва . Някой колега ако иска да помогне, да пише на лични.
Благодаря на всички отзовали се предварително !

Жив и здрав! Темата ти е достатъчно тъпа / без изписване на модел на твойто TESY /. Друг път направо на лични се обръщай, дано те разберат Twisted Evil
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети