| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 15:48 Заглавие: Разпродажба на осцилоскопи! |
|
|
| В сградата на БИЦ ИЗОТ /бившия ЦИИТТ/ София ,бул. Цариградско шосе 7ми км. Мой колега си купи работещ 10МХц Филипс за 30 лева! Има списък на уредите на втория етаж. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 17:10 Заглавие: разпродажба |
|
|
| колега това първата и ли втората зграда е и кое е входа |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 20:09 Заглавие: |
|
|
Това е зградата гледаща към Цариградско шосе (първия вход). Зад нея е завода за изчислителна техника. Аз проверих за тези осцилоскопи и се оказа, че разпродажбата важи само за хора бивши служители или работеши в момента. Не познавам човек работил там, иначе досега да съм отишъл и да съм взел нещо (стига да си харесам нещо) . Ако намериш такъв човек, може да пратиш един PM. _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 6:49 Заглавие: |
|
|
| След 25 т.м. ще излезат списъци кое е купено и кое не ,мисля че след това свободните позиции ще бъдат продавани на всички желаещи. |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 11:10 Заглавие: |
|
|
ще бъдат продавани на всички желаещи - точно така. Дано да са останали читави неща.! _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
CITRON Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 9:51 Заглавие: Незнам дали има дали е на сметка. |
|
|
| charli написа: | | ще бъдат продавани на всички желаещи - точно така. Дано да са останали читави неща.! |
Незнам дали си заслужава, но съм се записал.
Машините са от 1977г. има и от 1987г. един два модела. Най-евтините работещи са от 250лв. до 900лв. без ДДС, нямат сонди. Копчетата са изтъркани от работаима и изкъртени, мръсни на някой са се изтрили надписите по бутоните. Незнам до колко Тези машини са още уреди и да ли не трябва да се носят в Агенция по метрология и стандартизация за калиброване. Например ТЕКТРОНИК 465В е 300 лв. с ДДС + поне 100лв. за сонда .Общо взето като се разтърси човек по нета вижда същите цениза аналогови осцилоскопи. |
|
|
 |
|