Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

продавам лаптоп Toshiba в отлично състояние!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
datapict
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 27, 2011 21:53    Заглавие: продавам лаптоп Toshiba в отлично състояние! Отговорете с цитат

Скъпи съфорумци продавам лаптоп Toshiba в отлично състояние! Гледал съм го като очите си!

Модел: Toshiba M40X-116

На кратко: Няма драскотини, няма счупени части, никога не е носен на сервиз, няма изгорели пиксели, тъчпада работи отлично, диска и оптичното устройство работят безотказно, wifi-то също, пантите и заключването са здрави и стегнати, колонките вадят качествен звук, компютърът никога не е имал проблем с паленето - не рестартира - не изгасва. Зарядното е здраво, без скъсани кабели. Това са основните характеристики и разлики от повечето лаптопи, които се продават втора употреба. Забележка: батерията, от няколко дена, вече не държи.

Лаптопът е купен от БГ, пазя му документите и както става ясно аз съм първият и единствен собственик. Нямам сервиз, нямам заложна къща и не се занимавам с това професионално Smile !

В общи линии: Intel® Centrino® mobile technology 1.60 GHz, RAM 1 GB (добавил съм), HDD 60 GB, DVD Super Multi, екран 15.4 ", 3 × USB 2.0, Wireless LAN (802.11b/g).

Възможен е всякакъв вид тестване/преглед. Обявата важи само за гр. София и предпочитам да не се занимавам с куриери. Цена 300 лева, като ви давам подарък диск с всички драйвери от сайта на Toshiba, кожена чанта за транспорт и ТВ тунер.

За контакт: 0897 820 959 за всякакви въпроси.

Снимки тук: http://bg.fotoalbum.eu/datapict
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
datapict
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 11, 2011 7:29    Заглавие: Отговорете с цитат

ъп Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети