Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

някой знае ли повече за "NOVAK"?!?!
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tektronixbg
Гост

МнениеПуснато на: Пет Юни 01, 2007 17:15    Заглавие: някой знае ли повече за "NOVAK"?!?! Отговорете с цитат

Здравейте, търся схемата на едно българско стъпало "NOVAK" направо е страхотно! 2x700W е. Един колега го има и нямам дума да опиша какъв саунд вади - просто е върха! Сравнихме го с един "Phonic" 2x800W и направо го размаза, такава мощност и динамика има. Има и вградена защита, само му даваш на късо изхода и веднага изключва, като махнеш късото пак засвирва - някаква страхотна защита има По 16 бр. мощни транзистори на рамо има 2sc3281/sa1302, радиаторите са тип тунел. Височната му е 2U. Идеята ми е да му намеря схемата и да си направя същото, тъся и подходящи тороиди. Та въпроса ми е някой има ли му схемата , знае ли къде се прави тази марка и къде се правят подходящи мощни тороиди?
Върнете се в началото
ShaGratH^
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пет Юни 01, 2007 17:27    Заглавие: Отговорете с цитат

За тороиди- http://toroidal.hit.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
toltec
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 01, 2007 18:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Искаш ли телефон на човека който ги прави ?
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юни 01, 2007 19:29    Заглавие: Отговорете с цитат

за тороиди 0888290191
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Yassen
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юни 01, 2007 19:54    Заглавие: Отговорете с цитат

ако не ме лъже паметта ги прави един пич в София, Люлин. Работи с Антоан Хадат от Ахат (той се занимава с продажба на аудиоапаратури). Нямам повече информация, питай в bgaudio, там трябва да знаят.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юни 01, 2007 20:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Yassen написа:
ако не ме лъже паметта ги прави един пич в София, Люлин. Работи с Антоан Хадат от Ахат (той се занимава с продажба на аудиоапаратури). Нямам повече информация, питай в bgaudio, там трябва да знаят.

От Пловдив-и тука влиза във форума-ника му е PROSTAKA
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
tektronixbg
Гост

МнениеПуснато на: Пет Юни 01, 2007 21:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
Yassen написа:

От Пловдив-и тука влиза във форума-ника му е PROSTAKA

Благодаря на всички! Последно от къде е???? никой ли няма информация къде се правят точно ??? По-нагоре казаха телефона, да, благодаря пратете го на: [email protected]
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юни 01, 2007 21:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Тук се получи недоразумение май, или аз нещо не разбрах, търси се контакт с производителя на тороидални трансформатори или с производителя на стъпалата?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Пет Юни 01, 2007 22:27    Заглавие: някой знае ли за ..... Отговорете с цитат

Аз също се интересувам от схемата,ако някой я намери-нека ми я прати,не е за производство и повтаряне на прототипа,а само от любознателност.
Върнете се в началото
tektronixbg
Гост

МнениеПуснато на: Пет Юни 01, 2007 23:24    Заглавие: Отговорете с цитат

pamporov написа:
Тук се получи недоразумение май, или аз нещо не разбрах, търси се контакт с производителя на тороидални трансформатори или с производителя на стъпалата?

и двете Smile искам да намеря схемата и да си направя стъпало по нея, също така трябва да знам откъде да си поръчам тороид 1000W с височина 2U. Искам да повторя конструкцията защото много ми харесва. Производителя ми трябва за да му поискам схемата ако никой я няма.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети