Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Некоректен потребител!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
chronometer
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 01, 2012 10:25    Заглавие: Некоректен потребител! Отговорете с цитат

Внимание! Некоректен потребител! Красимир Точев от Мизия, тел. 0886022231. Заявява, че купува обявена за продажба вещ, след което две седмици не счита за нужно да я освободи от Еконт. При опит за връзка с него или не вдига телефона, или обяснява, че още на следващия ден ще освободи пратката и не го прави. Ако искате продаваната от вас вещ да обиколи България за ваша сметка, без да получите продажната цена, това е човекът! Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Сеп 01, 2012 10:34    Заглавие: Отговорете с цитат

http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=84357
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Jet
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 04, 2012 23:53    Заглавие: Отговорете с цитат

С него и аз си поговорих. Искаше да му пратя София85 по Еконт, че преди маса време взел такъв за ремонт, изгубил го, и трябвало да го възстанови на човека.
В моя случай той се отказа преди телевизора да замине, но и аз се забавих с два или три дни от уговорената дата на изпращане.
ivan76
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 17, 2012 14:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре дошъл в клуба на измамените от въпросния тип.Прочети темата от линка на Филипов.Не знам какво трябва да се случи ,за да се спре този.Напиши и под какво име е пуснал обявата,защото стария му ник,мисля че трябва да е блокиран в този сайт(може и да греша). Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Сря Окт 17, 2012 16:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Ахахахха изгубил го. Да не би сервиза му да е хале колкото тия дето произвеждат боинг или еърбъс Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Jet
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 18, 2012 8:48    Заглавие: Отговорете с цитат

krasi_7201

Под този ник си писахме, но съвсем случайно попаднах на темата и ми направи впечатление телефона. Ако не бях обърнал внимание, че телефона в темата подозрително прилича, а после се оказа, че съвпада с телефона, написан в темата, и аз щях да съм в кюпа.

Възможно е също така това, че продавам телевизора в неработещо състояние да е изиграло ролята, но просто ми е жал да изхвърля изряден кинескоп. Преди време направих същото с една София81 с изряден кинескоп Toshiba, но онзи заемаше повече място, а този ще поседи още, та дано някой го употреби някъде.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети