| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
VALMIG21 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2013 18:55 Заглавие: Грамофон UNITRA G-601-антискейтинг-решено |
|
|
Привет,имам такъв перфектен грамофон,за съжаление ми е изгубена тежестта на антискейтинга.Молбата ми е ако някой знае колко грама е,или има такъв грамофон и везничка,да я претегли и сподели,благодаря!
Последната промяна е направена от VALMIG21 на Пет Мар 01, 2013 13:29; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 01, 2013 13:26 Заглавие: |
|
|
| Явно,феновете на грамофона не са видяли темата,оказа се,че силата на антискейтинга за доза MF-100,каталожно е 2гр.Пропорционално на дължините на действие по рамото,тежестта се изчислява на 11,5гр. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 01, 2013 15:33 Заглавие: |
|
|
| Да не ти убивам ентусиазма , ама този грамофон има такъв як румпел , че не е за описване . В момента за по 130-150 лв. можеш да си вземеш наистина добри машини, с добра механика, та не знам колко фенове мислиш да има този модел . Преди години ползвах един такъв, но откакто си взех SONY - разликата е осезаема ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 01, 2013 22:57 Заглавие: |
|
|
Ами честно,нито със слушалки,.нито с колони чух да има румпел.Работи наистина прекрасно.Вярно е,че е нов,изсвирил е 20 плочи,но в момента е така.Освен това промених цялостно окачването на шасито,може би в оригиналния вариант е румпелирал,но окачването беше на твърда гума,сега е с пружини.  |
|
|
 |
petrov87 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 03, 2013 14:06 Заглавие: |
|
|
| А не ти ли се струва, че моторчето "няма тяга"? Аз имах такова шаси - ново, но дори след смяната на ремъка оборотите му си стояха нестабилни. Така и не можах да ги "закова" на едно място по стробоскопа. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 03, 2013 15:14 Заглавие: |
|
|
| Верно,че е слабичко моторчето,но при мен кове.Проблема когато не държи оборотите,най често е в намалена чувствителност на фоторезистора,или слагаш по силна крушка,или го сменяш с читав,случвало ми се е от клиентски. |
|
|
 |
batkotony Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 11, 2013 11:56 Заглавие: Re: Грамофон UNITRA G-601-антискейтинг-решено |
|
|
| 1,19 грама заедно с кордата |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 11, 2013 15:26 Заглавие: |
|
|
| Привет!Сигурен ли си,аз ли съм се заблудил,че антискейтинга в грамове,е колкото натиска на иглата,сиреч 2 гр.Не трябва ли да е повече,понеже рамената на действие на силите са различни.Определено не е 11,5 гр както писах,понеже рамото тръгва навън. |
|
|
 |
bojitchko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 11, 2013 20:14 Заглавие: Re: Грамофон UNITRA G-601-антискейтинг-решено |
|
|
| VALMIG21 написа: | | имам такъв перфектен грамофон, |
Каква е функцията на един форум? Молба за помощ, получаване на помощ и...Айде много Ви здраве.
Какво значи "решено"? Ами пиши как е решено, защото ще послужи и на някой друг.
Ако беше благоволил да четеш,вместо да философстваш щеше да видиш че и решението си е написал много отдавна  |
|
|
 |
|