Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

микрофони

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Valentin Draganov
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Kazanlak

МнениеПуснато на: Съб Мар 30, 2013 18:24    Заглавие: микрофони Отговорете с цитат

Не купувайте от този продавач!!! МД-74 -почти всички не работят /при мен 2 от 2 ,a при колегата 15 от 15 броя/.
2.Микрофон тип МДН-66- от купени три броя -отвратителни ,единият само среди,другият като "тенекия от сирене",третия едни "плюещи" баси.Определено бракувана серия спряна от производство.Предупредих колегата за проблема,други колеги си искат възстановяване на сумата за пратка с 15 броя /всички неработещи/.
"Получих съобщение , че микрофоните МД74 неработят и аз взех да проверя как стой въпроса с тях.Микрофоните са чисто нови неотпечатвани и аз не съм ги пробвал.Отпечтъх нов кашон в който има 20бр и ги пробвах на осцилоскоп,оказа се от 20-те работят 9бр.Затова искам да се извиня на всички на които не им работят и за в бъдеще ще ги изпробвам.Още един път се извинявам,вина нямам,но ще знам за напред."- цитат съобщение на продавача.

"Тъй като не отговаряш на лични ще пиша тук
Поръчах си 15 микрофона на стойност 35 лв и нито един не работи.
В обявата никъде не пише че не работят а че продаваш микрофони.
Искам си парите." цитат на miroton форум сандъците.

Очаквах да оттегли обявата,но след като продължава да предлага бракувана стока -в този случай предуреждавам колегите.Нека няма по-вече излъгани!Дано админа не го счете за спам по темата.Лека вечер-Валентин.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Мар 30, 2013 18:40    Заглавие: Отговорете с цитат

И кой е "този продавач"?Айде малко по-адекватно!С линк към темата за която говориш.
За този ли става на въпрос?
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=91043

P.S.И понеже си ми писал на ПМ-форумния софтуер НЕ позволява сливане на теми.Копни си текста от тук и го плесни там.След това тази ще я изтрия.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети