Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Toshiba L300D повреда

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
arabama
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Нед Мар 31, 2013 13:38    Заглавие: Toshiba L300D повреда Отговорете с цитат

Лаптопа го закупих преди 4 г от Метро. Още като го взех и инсталирах у нас, батерията му държеше само 2 часа. Използвах го максимално , почти по 20 часа всеки ден . Един ден докато бях отворил 8 прозореца и си чатих, сам се рестартира и неможа да се стартира повече. В един сервиз ми казаха, че Биос-а се е повредил и модела бил правен за Канада. Само от там съм можел да намеря резервни части Sad Изкарахме го и го програмирахме със същия модел Биос. От тогава не се включва въобще, само индикацията за Wi-Fi премигва и до там.
Къде може да се ремонтира?
Модела е :
Toshiba Satellite L300D - 01N system Unit
PSLC8C - 010N019
Win Vista Nome Premium OEMAct

П.С.
Тази година всичко се разваля около мен. Телевизора ми също се скапа , за 1 месец 2 техники.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
arabama
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пон Апр 08, 2013 21:56    Заглавие: На части Отговорете с цитат

Продавам го на части. Продадени са хард диска, зарядното, рама. Другите части на много ниски цени. Клавиарура за 15 лв, дисплей за 70лв, Multi DVD за 30лв и разни части, говорители за 12 лв двата.
Или всичко за 110лв.[/img]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Георги Стоичков
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пон Апр 08, 2013 22:21    Заглавие: Отговорете с цитат

arabama написа:
Multi DVD за 30лв

Нищо против битака, ама само да вметна.че чисто ново такова DVD е 37 лева с 2 години гаранция

Exclamation Arrow За продажби раздела е друг Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети