Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

HP Pavilion G6 проблем със звука.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
amikus
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Авг 28, 2013 19:38    Заглавие: HP Pavilion G6 проблем със звука. Отговорете с цитат

HP Pavilion G6
Model G6-1206 EU
Здравейте както си работеше звука започна да заглъхва стана много слаб и сега се чува слабо само от десният говорител.На слушалки работи перфектно.Не е изпускан удрян или прочие.Моля за съвет софтуерен ли е проблема или хардуерен?За проба преинсталирах звуковите драйвери без ефект.С уин 8 е ако има някакво значение.Благодаря предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
alfa
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 28, 2013 21:17    Заглавие: Отговорете с цитат

По твоето описание проблемът е хардуерен. За да се увериш - чрез System Restore върни компютъра към състояние от доста по-ранна дата - ако е хардуерен проблемът би трябвало да го има и с по-ранните настройки. Систем рестора има и undo- тоест накрая на упражнението може да превъртиш към сегашните настройки
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
amikus
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 28, 2013 21:21    Заглавие: HP Pavilion G6 проблем със звука. Отговорете с цитат

Връщах го ефект няма.Какво намерих в нета http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-PC-Sound-and-Audio-e-g-Windows-8/hp-pavilion-g6-laptop-sound-is-not-working/td-p/931147
Не съм само аз изглежда ама не са дали решения.
Върнете се в началото
alfa
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 28, 2013 21:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Изглеждат ми неприложими в твоя случай - ти имаш звук, макар и доста слаб. Без отваряне май няма да се размине.
Я кажи ако га спреш и го оставиш да си почине дали няма временно да се оправи. Варианта на НР експерта от вторият пост пробва ли?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
amikus
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 28, 2013 22:36    Заглавие: re Отговорете с цитат

Пробвах и вариянта на тоя пич и го бях оставил без батерия и ток цял ден ефекта нулев.Нещо немога да схвана ако е проблем с аудиото не би трябвало да имам звук на слушалки да се е издънил говорителя ме съмнява защото не го пускам на макс много странна история.
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Авг 29, 2013 6:56    Заглавие: Re: re Отговорете с цитат

amikus написа:
Нещо немога да схвана ако е проблем с аудиото не би трябвало да имам звук на слушалки да се е издънил говорителя ме съмнява защото не го пускам на макс много странна история.

Не е вярно.Звука за слушалките и за говорителите идва от различни места .Когато слушалките се включат в женската букса се укъсява една пластина ,която превключва звука .С други думи не е като при уредбите и други такива .Звука за говорителите НЕ минава през жака за слушалките.Говорителите си дефектират и когато звука не е на мах.Моя съвет е да се занесе в сервиз защото разглобяването не е проста работа и после да не се окаже,че няма и картинка.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети