| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mimo Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2005 9:10 Заглавие: помощ при избора на box... |
|
|
Здравейте на всички! Аз съм нов потребител! Търся да си купя бокс или друго устройство за инсталация на софтуер в телефонните апарати! Не съм запознат с тези неща и се надявам Вие да ми обясните кое е най- изгодното и в същото време най- сполучливо!
----
Благодаря ви предварително  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
grymotevitza Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2005 15:26 Заглавие: |
|
|
Здравей
кажи кои марки телефони искаш да флашваш и мога да ти препоръчам нещо. Box който флашва всички видове телефони не съществува. Има разбира се и универсални (които работят с 3 - 4 марки телефони ) но чесно казано аз не ги предпочитам. |
|
|
 |
mimo Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2005 16:01 Заглавие: |
|
|
| grymotevitza написа: | Здравей
кажи кои марки телефони искаш да флашваш и мога да ти препоръчам нещо. Box който флашва всички видове телефони не съществува. Има разбира се и универсални (които работят с 3 - 4 марки телефони ) но чесно казано аз не ги предпочитам. |
Нокиа, сони- ериксън, самсунг и (сименс) не задължително  |
|
|
 |
grymotevitza Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2005 18:14 Заглавие: |
|
|
Nokia - бих ти препоръчал JAF. Смея да твърдя че в момента е най добрия Nokia -Flasher на пазара, а и цената е добра (200 euro)
За повече инфо можеш да погледнеш официалния саит:
http://www.odeon.cn/
Sonyericsson - най доброто в момента е Cruiser, но е скъпичък.
като алтернатива бих ти препоръчал USB Smart от Zulea. Този Dongle излезе скоро и има доста бъгове, но Zulea e eдин от най добрите при Sonyericsson и сматам че има голямо бъдеще. Цената е супер - около 50 euro.
Samsung - Nsdongle update-тите идват бързо и имат добър support. цената е около 240 euro.
Siemens - Martech, но е твърде скъп - 350 euro, по евтин е SST-Dongle - 200 euro, но съответно и не толкова добър.
Надявам се да съм помогнал поне малко
УСПЕХ !!!!!! |
|
|
 |
mimo Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2005 20:27 Заглавие: |
|
|
| grymotevitza написа: | Nokia - бих ти препоръчал JAF. Смея да твърдя че в момента е най добрия Nokia -Flasher на пазара, а и цената е добра (200 euro)
За повече инфо можеш да погледнеш официалния саит:
http://www.odeon.cn/
Sonyericsson - най доброто в момента е Cruiser, но е скъпичък.
като алтернатива бих ти препоръчал USB Smart от Zulea. Този Dongle излезе скоро и има доста бъгове, но Zulea e eдин от най добрите при Sonyericsson и сматам че има голямо бъдеще. Цената е супер - около 50 euro.
Samsung - Nsdongle update-тите идват бързо и имат добър support. цената е около 240 euro.
Siemens - Martech, но е твърде скъп - 350 euro, по евтин е SST-Dongle - 200 euro, но съответно и не толкова добър.
Надявам се да съм помогнал поне малко
УСПЕХ !!!!!! |
За нокия не съществуват ли алтернативи подобни за сони ериксън  _________________
ТУК |
|
|
 |
GSMnext Нов потребител

|
|
|
 |
|