Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

LCD Телевизор LG 37LG5000--странен проблем

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gmg_service
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Чет Май 29, 2014 20:39    Заглавие: LCD Телевизор LG 37LG5000--странен проблем Отговорете с цитат

Телевизорът работи перфектно 15-20 минути.
След това дясната страна започва да замазва образа,и при превключване на каналите образа от предният канал стои върху следващият.Може и да не го обяснявам както трябва,но за първи път се сблъсквам с такъв проблем.
За сега съм се насочил към матрицата.
Всичко друго съм огледал.

https://www.youtube.com/edit?video_id=hZOhirBMsS0&video_referrer=watch

Последната промяна е направена от gmg_service на Чет Май 29, 2014 20:48; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
k810
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Несебър

МнениеПуснато на: Чет Май 29, 2014 20:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Видеото е скрито.
Върнете се в началото
picall
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Май 29, 2014 21:37    Заглавие: Отговорете с цитат

платката на скейлъра
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
georgi valchanov
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Май 29, 2014 23:37    Заглавие: Re: LCD Телевизор LG 37LG5000--странен проблем Отговорете с цитат

или т-кон,много вероятно кабелче да прави проблема Confused
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 30, 2014 8:08    Заглавие: Отговорете с цитат

picall написа:
...

georgi valchanov написа:
...

Видеото все още се не вижда,а нивото на тия два "съвета" е все едно че слушам някой,дето е дошъл в сервиза и държи класическата реч-"виж там някоя жичка да няма излязла,бушонче,хлабава спойка"....

P.S.Picall,първо-за тебе нещо правила с кой бутон се отговаря в този форум няма ли?
И второ-не усещате ли че двамцата с подобни "съвети"-първо обиждате автора и второ-принизявате форума?
И що трябва да е т-кона!?Или да си го купи,па кат не-да си го закачи в рамка на стената?Щото в поста има достатъчно сериозно изразена категоричност.
И що трябва да е "платката на скейлъра" и какво общо има тя с оказания дефект?И ако трябва да бръкна и малко по-надълбоко-на кое викаш така,хайде да ми обясниш?
Хайде нивото да е малко по-сериозно от на "Направи си сам" и дир-а?
Като толкова има съмнения-що не беше насочен автора да пробва кво става в автономен режим(откъдето няма да изскочи заека)?Кво става като се откачват един по един двата кабела към дисплея?Па като се почне и от по-далеч-кой аджеба е той(вероятно-LC370WUN-SAA1),па кой е и т-кона?И т.н. и т.н.
И хайде престани да пълниш темата с празни приказки и бляблябля.Тук е технически раздел,не "Искрено и лично".Попитах те нещо на чист български език-на кое викаш-"платката на скейлъра" Question Question Question

Последната промяна е направена от Bojilov на Пет Май 30, 2014 10:56; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
georgi valchanov
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Нед Юни 08, 2014 13:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Що ми махна отговора е Божиле? Кво ми са прайш на голям играч? Само ти ли разбираш от телевизори? Аз рядко пиша,но щом съм написал значи съм правил такова нещо.Внимавай какви ги вършиш за в бъдеште,да нямаш посещения в гаража!Както искаш така го разбирай.И без това ме дразниш от бая време.Не си мисли,че като си модератор си голяма раота в тоя форум!От такива папагали като теб ми е писнало! Много внимавай от тук на сетне как ще процедираш с малумните си изказвания!!!

Exclamation Arrow Кво си правил??В първия ти безсмислен пост говориш за т-кон.Във глупостите които беше плеснал вчера в темата,говореше вече за дисплей.И и двете писани с огромна категоричност.Без никакви насоки какво да се измери и как да се диагностицира кое от двете е,дали въобще е и защо е.Безсмислени изхвърляния,неподплатени с нищо.Само че тука не е кръчма!
А колко разбираш от ремонта на телевизори-си личи...
За заплахите разбира се получаваш и бан
Exclamation
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети