Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Разпродавам части и модули - 31-10-2014.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Jet
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 13, 2014 11:43    Заглавие: Разпродавам части и модули - 31-10-2014. Отговорете с цитат

1. Шаси FE2 - 2 броя. Всички платки, включително една отклонителна система. И двете шасита са с дефекти. Цена на всичко 65 лева.

2. Тунери за кристал. Аналогът на 2004, която се произвеждаше в Перник. До момента изрових 6 броя. Някои работят, но има и такива с липси. Продават се като неработещи, но някои може и да работят - 20 лева за всичките.

3. Телевизор София 85. Добър кинескоп, липсва вертикалната, и мисля, че липсват платки. Ако го пращам на някого 30 лева, ако си го вземе от тук - 15 лева.

4. Неработеща видеокамера с касети Sony CCD-TR707E. Към нея имам две батерии, но нямам зарядно. Цена 15 лева.

5. Работеща 8 милиметрова камера. Точният модел ще напиша в понеделник. Акумулаторът и е за рециклиране/подмяна. Мисля, че към нея имам 1-2 касети, но и това ще уточня в понеделник.

6. Телевизор София 84 с монтирано българско дистанционно със SAA1293, но без пулт. Телевизора е работещ, но е без кинескоп. 35 лева с кутията.

Списъкът ще се допълва и обновява.

Нещата се намират в София, но пращам с Еконт където пожелаете. За въпроси и изпращане на снимки - моля на лични или на имейла.

Последната промяна е направена от Jet на Пет Окт 31, 2014 19:22; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Jet
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 31, 2014 19:16    Заглавие: Отговорете с цитат

UP!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети