| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dancho_bgrs Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2015 11:53 Заглавие: Търся дистанционно за Goodmans |
|
|
| Здравейте колеги! Търся дистанционно за Goodmans GHC58A3FM активен суббуфер 5+1 . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2015 21:27 Заглавие: |
|
|
| Може и това да е аз лично не съм го виждал ,и клиента също. Става въпрос за дистанционното. Суббуфера е с друг лицев панел, сравнително голям флорисцентен дисплей. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2015 21:37 Заглавие: |
|
|
| dancho_bgrs написа: | | ... аз лично не съм го виждал ,и клиента също |
Първия линк е user manual, след като някой пита за дистанционно се ще предполага, че разполага със самия уред. Ръководството от линка за въпросния уред ли е?
Втория линк е какво да се търси като алтернатива при положение, че е това според ръководството.
Edit: Снощи когато писах отговора си, поста ти не изглеждаше точно така. Вероятно си го редактирал преди да пусна моя.
След като уреда не е този, много е вероятно нещата да са различни и да нямат нищо общо.
Все пак би ли проверил и уточнил модела, защото по това което си написал "GHC58A3FM" не излиза нищо. _________________ RemoteControls |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2015 22:48 Заглавие: |
|
|
| Модела лично съм го преписал от етикета на уреда, в момента уреда е при клиента ,който го ползва но поради липса на дистанционно не може да използва пълноценно функциите му. Дарили са му го без дистанционно ,за това не сме го и виждали. |
|
|
 |
|