Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Схема за TV "Dynasty" 20"

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пет Авг 26, 2005 10:36    Заглавие: Схема за TV "Dynasty" 20" Отговорете с цитат

Модела на телевизора е СТ-511. Изпълнен е с М34300N4-012SP, видео TA8659. Трябва ми предимно схемата на захранването, което е със STR58041, три транзистора и два оптрона. За STR-a не мога да бъда сигурен дали е точно този, защото телевизора е бил на "майстор" в Елхово, който е правил свободни съчинения.
Предварително благодаря!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 30, 2005 21:59    Заглавие: Re: Схема за TV "Dynasty" 20" Отговорете с цитат

Tokio написа:
Модела на телевизора е СТ-511. Изпълнен е с М34300N4-012SP, видео TA8659. Трябва ми предимно схемата на захранването, което е със STR58041, три транзистора и два оптрона. За STR-a не мога да бъда сигурен дали е точно този, защото телевизора е бил на "майстор" в Елхово, който е правил свободни съчинения.
Предварително благодаря!

Колеги, ако някой има (или е имал такъв телевизор за ремонт, може ли да ми каже поне с какъв STR е и какви са транзисторите вътре в захранването? Никак не ми се иска да "побългарявам" телевизора с турско захранване.
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Сря Авг 31, 2005 7:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Пращам ти схемата му.Имам я на хартия ще я сканирам и пратя.Естеера е същия58041.
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 02, 2005 21:26    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
Пращам ти схемата му.Имам я на хартия ще я сканирам и пратя.Естеера е същия58041.

Получих схемата, за която благодаря.
Телевизора е оправен и клиента си го взе доволен.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети