| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
electradel Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 19:54 Заглавие: Проблем с ТВ Тунер PixelView |
|
|
Здравейте,
Имам проблем с ТВ Тунер PixelView PlayTVPro2.
Инсталирам всичко без проблеми, разпознава си всичко нормално.
Заедно с драйверите се инсталира ссофтуера за гледане на ТВ Honestech TVR, който според мен е пълна боза.
Опитах се достатъчно дълго време да го настроя, както аз искам и ефекта е крайно незадоволителен. Не мога да запаметя програмите, малко програми има с добро качество и ред подобни неща. Тук поне дистанционото управление работи.
Опитах с друг софтуер Fly 2000 tv.2.38, който е доста по-приличен. Всичко работи добре, но не мога да пусна управлението на дистанционното.
Ако някой има идея ще го помоля да сподели как да използвам Fly 2000 tv.2.38 и дистанционното на тунера. Пробвах и с друга програма, но отново същото.
Ще бъда много благодарен за всички идеи!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
airclima Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 20:56 Заглавие: |
|
|
| Аз съм с такъв тунер и ползвам Dscaler и мога да кажа че най добрия софт за този тунер но прежалих дистанционното. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 21:09 Заглавие: |
|
|
| airclima написа: | | Аз съм с такъв тунер и ползвам Dscaler и мога да кажа че най добрия софт за този тунер но прежалих дистанционното. |
Да разбирам ли, че като ползвам друг софтуер няма как да ползвам дистанционното. |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 21:17 Заглавие: |
|
|
| Имам същия тунер,като ползвам стандартната програма за настройка,но съм поставил универсално дистанционно през сериен порт което не е проблем да се настрои за работа с която програма пожелаеш |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 6:24 Заглавие: |
|
|
Идеята е да си ползвам дистанционното към тунера.
Неговия изход е едно тънко кабелче, което прилича на стерео жак.
Пробвах с още две програми, но ефекта е същия. Работи само когато е инсталирана програмата от диска към тунера. Като я деинсталирам спира и дистанционното. Не знам няма ли някакви драйвери да се инсталират само за да работи тунера, но с други програми? |
|
|
 |
bubo Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 8:32 Заглавие: |
|
|
| Преди време ползвах същият тунер. С DSCaler работи перфектно. За дистанционното може да използваш допълнителна програма. Аз ползвах bRemote http://cricrac.free.fr/download/paz/bRemote22.zip С подобна програма може да контролираш цялото рс (може да си настоиш и аудио плеъра примерно) |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 10:58 Заглавие: |
|
|
| Поразрови в настроиките на Fly tv има модели на различни дистанционни. Ако тжоето го няма подбери някои сходен ,шанса да тръгне е голям............. |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 22:13 Заглавие: |
|
|
http://www.pctuner.ru/list-c-soft01.html
btw и аз имах подобен тунер и ползвах borg tv софта - има си и дистанционно някой по-горе го е споменал bRemore и радио - просто са 3 отделни програмки а имаше и едно тулче дето декодираше някои програми , наместваше разместваше синхронизации и там разни непонятни за мен неща и мноого копчета за натискане ако искате ше го потърся и ше го пратя - то и на сайта го има някъде |
|
|
 |
|