Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с ТВ Тунер PixelView

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
electradel
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Май 02, 2006 19:54    Заглавие: Проблем с ТВ Тунер PixelView Отговорете с цитат

Здравейте,
Имам проблем с ТВ Тунер PixelView PlayTVPro2.
Инсталирам всичко без проблеми, разпознава си всичко нормално.
Заедно с драйверите се инсталира ссофтуера за гледане на ТВ Honestech TVR, който според мен е пълна боза.
Опитах се достатъчно дълго време да го настроя, както аз искам и ефекта е крайно незадоволителен. Не мога да запаметя програмите, малко програми има с добро качество и ред подобни неща. Тук поне дистанционото управление работи.
Опитах с друг софтуер Fly 2000 tv.2.38, който е доста по-приличен. Всичко работи добре, но не мога да пусна управлението на дистанционното.
Ако някой има идея ще го помоля да сподели как да използвам Fly 2000 tv.2.38 и дистанционното на тунера. Пробвах и с друга програма, но отново същото.
Ще бъда много благодарен за всички идеи!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
airclima
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Май 02, 2006 20:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм с такъв тунер и ползвам Dscaler и мога да кажа че най добрия софт за този тунер но прежалих дистанционното.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
electradel
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 02, 2006 21:09    Заглавие: Отговорете с цитат

airclima написа:
Аз съм с такъв тунер и ползвам Dscaler и мога да кажа че най добрия софт за този тунер но прежалих дистанционното.

Да разбирам ли, че като ползвам друг софтуер няма как да ползвам дистанционното.
Върнете се в началото
emilm
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 02, 2006 21:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам същия тунер,като ползвам стандартната програма за настройка,но съм поставил универсално дистанционно през сериен порт което не е проблем да се настрои за работа с която програма пожелаеш
Върнете се в началото
electradel
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 03, 2006 6:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Идеята е да си ползвам дистанционното към тунера.
Неговия изход е едно тънко кабелче, което прилича на стерео жак.
Пробвах с още две програми, но ефекта е същия. Работи само когато е инсталирана програмата от диска към тунера. Като я деинсталирам спира и дистанционното. Не знам няма ли някакви драйвери да се инсталират само за да работи тунера, но с други програми?
Върнете се в началото
bubo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 03, 2006 8:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Преди време ползвах същият тунер. С DSCaler работи перфектно. За дистанционното може да използваш допълнителна програма. Аз ползвах bRemote http://cricrac.free.fr/download/paz/bRemote22.zip С подобна програма може да контролираш цялото рс (може да си настоиш и аудио плеъра примерно)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Сря Май 03, 2006 10:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Поразрови в настроиките на Fly tv има модели на различни дистанционни. Ако тжоето го няма подбери някои сходен ,шанса да тръгне е голям.............
Върнете се в началото
After_Dark
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Сря Май 03, 2006 22:13    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.pctuner.ru/list-c-soft01.html
btw и аз имах подобен тунер и ползвах borg tv софта - има си и дистанционно някой по-горе го е споменал bRemore и радио - просто са 3 отделни програмки Wink а имаше и едно тулче дето декодираше някои програми , наместваше разместваше синхронизации и там разни непонятни за мен неща Rolling Eyes Laughing и мноого копчета за натискане ако искате ше го потърся и ше го пратя - то и на сайта го има някъде
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети