Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

EPIQ
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tropper
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Май 03, 2006 10:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Да започнеш от инженер (а всъщност какво значи длъжност инженер - май няма такова нещо) при тях без да имаш стаж - забрави. Аз съм студент в МЕИ-то в момента и преди месец-два идваха представители на ЕПИК при нас и правиха презентация. Длъжностите, които предлагаха, клоняха именно към помощник-оператор, евентуално оператор на линия в завода в Ботевград. В клона им София движат развойна дейност. На мой въпрос какви места предлагат в Софииския клон, дори като "чирак" на някой разработчик ми бе отговорено, че трябва да поработя поне две-три години в завода преди да си помисля за такова нещо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
F_Dra
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 03, 2006 11:13    Заглавие: Отговорете с цитат

При тази непълна и донякъде противоречива информация ще е най-добре да се явиш на интервю и да им зададеш всичките си въпроси...
pavelari
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 03, 2006 21:09    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.karieri.bg/forum/job.php?topicid=13701&view=1
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
STANIS
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 03, 2006 22:31    Заглавие: Отговорете с цитат

две три години да си оператор..Smile това нещо за 2-3 месеца се учи. по- добре жени работят там даже Smile
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 03, 2006 22:42    Заглавие: Отговорете с цитат

STANIS написа:
две три години да си оператор..Smile това нещо за 2-3 месеца се учи. по- добре жени работят там даже Smile

STANIS, има една народна мъдрост - човек се учи докато е жив (май "висеше" като мото на някой от участниците тук) и още една - не казвай хоп преди да си скочил/прескочил.
Никой не може да вземе решение вместо теб, а линкове към всякакви мнения могат да се дават всякакви Smile .
И в този форум има достатъчно примери....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tropper
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 05, 2006 12:57    Заглавие: Отговорете с цитат

И все пак от свойта си гледна точна са прави ЕПИК-овците, т.к. първо трябва да те възпитат на лоялност към фирмата, да са сигурни в тебе и после да ти дават достъп до интересната информация - нормално е - всеки здраво мислещ ръководител би постъпил по подобен начин.

Тия дни говорих с още хора, запознати с условията там - тая фирма наистина твърди че държи да си пази персонала - ако си от София имаш организиран транспорт всеки ден в двете посоки (друг е въпроса в колко часа трябва да станеш за да отидеш с автобуса в 9ч. на работа), казаха ми, че ако си наемеш жилище в Ботевград ти поемат половината от наема - естествено сигурно има ограничения и уловки в тая клауза, имаш право на нисколихвен кредит - това си е малко нож с две остриета според мен, т.к. те обвързва да работиш там докато не си изплатиш кредита ...

Ти си решаваш - и аз нямам нищо общо с тая фирма - просто ти казвам какво са ми казали на мен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
STANIS
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 06, 2006 0:04    Заглавие: Отговорете с цитат

dam, vse hubavi neshta
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети