Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Подмяна на кабел на монитор

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Пипо
Гост

МнениеПуснато на: Сря Май 17, 2006 14:35    Заглавие: Подмяна на кабел на монитор Отговорете с цитат

Хора от 2 седмици немога да намеря фирма дето да ми подмени кабела на монитора. Монитора е SONY G220R, сигурен съм че проблема е в кабела моля някой знае ли къде бързо и на добра цена ще го отремонтират.
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Май 17, 2006 14:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Напиши какъв е проблема,а друг кабел могат да ти присадят във всеки сервиз. Пиша да ти присадят ако прекъсва защото общо взето е доста трудно да се намери съвсем същия.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Пипо
Гост

МнениеПуснато на: Сря Май 17, 2006 15:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Проблема е че кабела е прекъснат и трябва да се подмени. От сервиза казват не може да намерим такъв кабел той не бил на куплунг да се разпой и незнам още какво.
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 17, 2006 15:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз мога да ти реша проблема. Пък и почти всеки от колегите от този форум. Но така както си се "регистрирал", само от канал 2001 могат да познаят от кое населено място на родината си, освен ако не ти е проблем да го занесеш (монитора) в която и да е точка на България Laughing Laughing

Последната промяна е направена от pamporov на Сря Май 17, 2006 15:44; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 17, 2006 15:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Пипо остави някакви координати,или пиши поне от къдеси защото ще бъде глупаво да те каня при мене а пък ти да си от някъде много далече.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
pipo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 17, 2006 15:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се за първите си постове,без да съм бил регистриран. В момента съм оставил монитора в сервиз до петък и бях уведомен от хората там , че ще направят всичко възможно.
Ако пак не се получи нищо ще се наложи да ползвам услугите на някой от вас.
Във връзка с този въпрос исках да попитам, колко нормално излиза този ремонт в български лева.
Върнете се в началото
Петров
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 13:17    Заглавие: Отговорете с цитат

pipo написа:
Извинявам се за първите си постове,без да съм бил регистриран. В момента съм оставил монитора в сервиз до петък и бях уведомен от хората там , че ще направят всичко възможно.
Ако пак не се получи нищо ще се наложи да ползвам услугите на някой от вас.
Във връзка с този въпрос исках да попитам, колко нормално излиза този ремонт в български лева.

Странно проблем който се решава за час, до петък?
Цената варира различно между 15 и 25 + цената на кабела или съединителя.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pipo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 02, 2007 8:06    Заглавие: Отговорете с цитат

След като монитора работи с присъден кабел близо година, проблема се прояви отново. Въпроса ми е , има ли начин да го занеса в някои сервиз, който ми препоръчате, или директно на някой от вас, да му запой върху шасито директно женски VGA изход, и да си купя един VGA кабел, като за LCD дисплей.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети