| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Пипо Гост
|
Пуснато на: Сря Май 17, 2006 14:35 Заглавие: Подмяна на кабел на монитор |
|
|
| Хора от 2 седмици немога да намеря фирма дето да ми подмени кабела на монитора. Монитора е SONY G220R, сигурен съм че проблема е в кабела моля някой знае ли къде бързо и на добра цена ще го отремонтират. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 17, 2006 14:49 Заглавие: |
|
|
| Напиши какъв е проблема,а друг кабел могат да ти присадят във всеки сервиз. Пиша да ти присадят ако прекъсва защото общо взето е доста трудно да се намери съвсем същия. |
|
|
 |
Пипо Гост
|
Пуснато на: Сря Май 17, 2006 15:08 Заглавие: |
|
|
| Проблема е че кабела е прекъснат и трябва да се подмени. От сервиза казват не може да намерим такъв кабел той не бил на куплунг да се разпой и незнам още какво. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 17, 2006 15:27 Заглавие: |
|
|
Аз мога да ти реша проблема. Пък и почти всеки от колегите от този форум. Но така както си се "регистрирал", само от канал 2001 могат да познаят от кое населено място на родината си, освен ако не ти е проблем да го занесеш (монитора) в която и да е точка на България 
Последната промяна е направена от pamporov на Сря Май 17, 2006 15:44; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 17, 2006 15:27 Заглавие: |
|
|
| Пипо остави някакви координати,или пиши поне от къдеси защото ще бъде глупаво да те каня при мене а пък ти да си от някъде много далече. |
|
|
 |
pipo Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 17, 2006 15:46 Заглавие: |
|
|
Извинявам се за първите си постове,без да съм бил регистриран. В момента съм оставил монитора в сервиз до петък и бях уведомен от хората там , че ще направят всичко възможно.
Ако пак не се получи нищо ще се наложи да ползвам услугите на някой от вас.
Във връзка с този въпрос исках да попитам, колко нормално излиза този ремонт в български лева. |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 13:17 Заглавие: |
|
|
| pipo написа: | Извинявам се за първите си постове,без да съм бил регистриран. В момента съм оставил монитора в сервиз до петък и бях уведомен от хората там , че ще направят всичко възможно.
Ако пак не се получи нищо ще се наложи да ползвам услугите на някой от вас.
Във връзка с този въпрос исках да попитам, колко нормално излиза този ремонт в български лева. |
Странно проблем който се решава за час, до петък?
Цената варира различно между 15 и 25 + цената на кабела или съединителя. |
|
|
 |
pipo Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 8:06 Заглавие: |
|
|
| След като монитора работи с присъден кабел близо година, проблема се прояви отново. Въпроса ми е , има ли начин да го занеса в някои сервиз, който ми препоръчате, или директно на някой от вас, да му запой върху шасито директно женски VGA изход, и да си купя един VGA кабел, като за LCD дисплей. |
|
|
 |
|