Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Познавате ли човека, който ремонтира уредите в Конрад?
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 21:06    Заглавие: Познавате ли човека, който ремонтира уредите в Конрад? Отговорете с цитат

Интересувам се що за човек е, тъй като му изпратих преди почти година (от 7 юли 2005) два скъпи мултицета за ремонт и още не са готови. Да чакам ли още, или да си ги прибера?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 19, 2006 6:40    Заглавие: Re: Познавате ли човека, който ремонтира уредите в Конрад? Отговорете с цитат

Tokio написа:
Интересувам се що за човек е, тъй като му изпратих преди почти година (от 7 юли 2005) два скъпи мултицета за ремонт и още не са готови. Да чакам ли още, или да си ги прибера?

Говорил съм с него по телефона по повод на поялника ми. Стори ми се страшно отзивчив и каза, че ще ме оправи в рамките на деня. Още не съм се възползвал от услугите му за да имам конкретно мнение, но по излагането на мислите си трябва да не е "дърво".
мульо
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Май 19, 2006 8:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Дайте някакви координати на този човек. Имам един Fluke за ремонт, да пробвам какво ще стане. Преди няколко години колеги бяха давали за ремонт прибори в Конрад и ги направиха сравнително бързо. Малко странно ми се струва да се бавят цяла година - обяснения не дават ли?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 19, 2006 9:03    Заглавие: Отговорете с цитат

02/9525144
Искаш сервиза. Аз съм говорил с Георги Славов.
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 19, 2006 16:01    Заглавие: Отговорете с цитат

мульо написа:
Дайте някакви координати на този човек. Имам един Fluke за ремонт, да пробвам какво ще стане. Преди няколко години колеги бяха давали за ремонт прибори в Конрад и ги направиха сравнително бързо. Малко странно ми се струва да се бавят цяла година - обяснения не дават ли?

И с мен бяха много любезни. Обяснението всеки път е, че чакат части от Германия.
Върнете се в началото
TIReX
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 19, 2006 16:26    Заглавие: Отговорете с цитат

демек от умрял писмо....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tehnica
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ЕЛХОВО

МнениеПуснато на: Пет Май 19, 2006 22:06    Заглавие: Познавате ли човека, който ремонтира уредите в Конрад? Отговорете с цитат

И аз имам един евтин там от повече от година и дори го бях забравил.Сега от поста на ТОКИО се сетих.
мульо
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Май 19, 2006 22:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Tokio написа:
И с мен бяха много любезни. Обяснението всеки път е, че чакат части от Германия.

Ти явно си много търпелив Exclamation И аз съм им сърбал попарата на германците /макар, че едва ли те са виновни в твоя случай/, ама чак цяла година Question
Някой друг не се ли занимава с такива ремонти, че като гледам моя ще трябва да си го правя сам. Лошото е, че навремето като сдаде багажа го бях отворил - защитните елементи на входа бяха оживели, което ме наведе на мисълта, че проблемите са по-централномозъчни, затова реших да търся по-знаещи от мен. Най-малкото, ако сам си купувам частите, цените ще са такива, че сигурно ще е по-добре да си купя нов. Извинявам се за отклонението от темата, ама още ме боли за него...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 20, 2006 19:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Колеги, да ви се похваля: Днес имам обаждане от техника на Конрад (Николай Адирков) и уверението му, че и двата ми уреда ще бъдат готови до месец на цени не повече от 110 лева за брой.
Надявам се да изпълни обещанието си.

Между другото, знаете ли колко струва един уред METEX 3830 ?
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 20, 2006 19:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Tokio написа:
.... Между другото, знаете ли колко струва един уред METEX 3830 ?

Преди повече от 12-13 години METEX M-3850D с печалбата на търговеца/ите струваше около 100$, а от тогава доста вода изтече.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети