| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 21:06 Заглавие: Познавате ли човека, който ремонтира уредите в Конрад? |
|
|
| Интересувам се що за човек е, тъй като му изпратих преди почти година (от 7 юли 2005) два скъпи мултицета за ремонт и още не са готови. Да чакам ли още, или да си ги прибера? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 6:40 Заглавие: Re: Познавате ли човека, който ремонтира уредите в Конрад? |
|
|
| Tokio написа: | | Интересувам се що за човек е, тъй като му изпратих преди почти година (от 7 юли 2005) два скъпи мултицета за ремонт и още не са готови. Да чакам ли още, или да си ги прибера? |
Говорил съм с него по телефона по повод на поялника ми. Стори ми се страшно отзивчив и каза, че ще ме оправи в рамките на деня. Още не съм се възползвал от услугите му за да имам конкретно мнение, но по излагането на мислите си трябва да не е "дърво". _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 8:33 Заглавие: |
|
|
| Дайте някакви координати на този човек. Имам един Fluke за ремонт, да пробвам какво ще стане. Преди няколко години колеги бяха давали за ремонт прибори в Конрад и ги направиха сравнително бързо. Малко странно ми се струва да се бавят цяла година - обяснения не дават ли? |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 9:03 Заглавие: |
|
|
02/9525144
Искаш сервиза. Аз съм говорил с Георги Славов. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 16:01 Заглавие: |
|
|
| мульо написа: | | Дайте някакви координати на този човек. Имам един Fluke за ремонт, да пробвам какво ще стане. Преди няколко години колеги бяха давали за ремонт прибори в Конрад и ги направиха сравнително бързо. Малко странно ми се струва да се бавят цяла година - обяснения не дават ли? |
И с мен бяха много любезни. Обяснението всеки път е, че чакат части от Германия. |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 16:26 Заглавие: |
|
|
| демек от умрял писмо.... |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 22:06 Заглавие: Познавате ли човека, който ремонтира уредите в Конрад? |
|
|
И аз имам един евтин там от повече от година и дори го бях забравил.Сега от поста на ТОКИО се сетих. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 22:30 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | | И с мен бяха много любезни. Обяснението всеки път е, че чакат части от Германия. |
Ти явно си много търпелив И аз съм им сърбал попарата на германците /макар, че едва ли те са виновни в твоя случай/, ама чак цяла година
Някой друг не се ли занимава с такива ремонти, че като гледам моя ще трябва да си го правя сам. Лошото е, че навремето като сдаде багажа го бях отворил - защитните елементи на входа бяха оживели, което ме наведе на мисълта, че проблемите са по-централномозъчни, затова реших да търся по-знаещи от мен. Най-малкото, ако сам си купувам частите, цените ще са такива, че сигурно ще е по-добре да си купя нов. Извинявам се за отклонението от темата, ама още ме боли за него... |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 19:46 Заглавие: |
|
|
Колеги, да ви се похваля: Днес имам обаждане от техника на Конрад (Николай Адирков) и уверението му, че и двата ми уреда ще бъдат готови до месец на цени не повече от 110 лева за брой.
Надявам се да изпълни обещанието си.
Между другото, знаете ли колко струва един уред METEX 3830 ? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 19:57 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | | .... Между другото, знаете ли колко струва един уред METEX 3830 ? |
Преди повече от 12-13 години METEX M-3850D с печалбата на търговеца/ите струваше около 100$, а от тогава доста вода изтече. |
|
|
 |
|