| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 10:01 Заглавие: Alfa Romeo 932 |
|
|
| Преди известно време дойде за разкодиране. Свалям паметта, виждам кода, поставям я и не ми дава да избирам кода? Оставях го да седи цяла нощ под напрежение - нищо! Какво ли не писах в паметта- пак нищо. Нервирах се и го оставих разглобен да отлежава, като си записах неговото - не че има нещо в тая памет! След седмица идва клиента, казвам му не можах да го пусна, сглобявам, включвам - изненада: Дава да избирам. Взима си го клиента, но му се наложило пак да откача акумулатора, и сега пак не дава да се избира. Оставил го 10 дена без напрежение - ефект няма. А и аз го проверих да не остава отнякъде напрежение по него. А ми каза че не е избирал погрешно. Като е закачил акумулатора, директно е изписало 4 чертички.Иначе пише CODE. Някакви идеи? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 10:44 Заглавие: Re: Alfa Romeo 932 |
|
|
| аз имах подобен проблем но с мерцедес.презаписах нож бин и всичко доиде на място |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 10:47 Заглавие: Re: Alfa Romeo 932 |
|
|
| velo написа: | | аз имах подобен проблем но с мерцедес.презаписах нож бин и всичко доиде на място |
Колега, чети малко по внимателно какво съм писал! В тоя бин няма нищо. |
|
|
 |
danyguit2000 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 16:59 Заглавие: |
|
|
Виж това инфо... дали ще ти даде отговор на въпроса! _________________ Skype user: gipson92494524 |
|
|
 |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 17:16 Заглавие: Re: Alfa Romeo 932 |
|
|
| mitachi написа: | | velo написа: | | аз имах подобен проблем но с мерцедес.презаписах нож бин и всичко доиде на място |
Колега, чети малко по внимателно какво съм писал! В тоя бин няма нищо. |
Митачи и аз имам такъв проблем с едно bp0371 skudino смених му кода 1-2пъти със тсифрите от 1 до 5 всичко си беше нормално
и на третия пат ги направих 6666 и вече не приема кода после му записах оргиналния дъмп и пак не прие и сега лежи тук от 5 месеца.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 16:52 Заглавие: |
|
|
| danyguit2000 написа: | | Виж това инфо... дали ще ти даде отговор на въпроса! |
Забравих да го напиша, тая инструкция я пробвах още отначало - не помага! Интересното е че като го включваш на 6 крак на 2401 след като има импулси после застава на 0 което не е характерно. Би трябвало след като не е заета шината да седи на 1 . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 10:52 Заглавие: |
|
|
Само за информация, проблема е решен. Никога не вярвайте на всичко което приказват клиентите. Оказа се че са си избрали погрешно три пъти, което си се записва в паметта. Ама аз чак сега стигнах да я сваля, аджиба да прочета какво има в нея.Благодаря на отзовалите се!  |
|
|
 |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 11:18 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | Само за информация, проблема е решен. Никога не вярвайте на всичко което приказват клиентите. Оказа се че са си избрали погрешно три пъти, което си се записва в паметта. Ама аз чак сега стигнах да я сваля, аджиба да прочета какво има в нея.Благодаря на отзовалите се!  |
Клиентите винаги малко лъжат само само да намалят някой лев. |
|
|
 |
|