Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Alfa Romeo 932

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Съб Май 20, 2006 10:01    Заглавие: Alfa Romeo 932 Отговорете с цитат

Преди известно време дойде за разкодиране. Свалям паметта, виждам кода, поставям я и не ми дава да избирам кода? Оставях го да седи цяла нощ под напрежение - нищо! Какво ли не писах в паметта- пак нищо. Нервирах се и го оставих разглобен да отлежава, като си записах неговото - не че има нещо в тая памет! След седмица идва клиента, казвам му не можах да го пусна, сглобявам, включвам - изненада: Дава да избирам. Взима си го клиента, но му се наложило пак да откача акумулатора, и сега пак не дава да се избира. Оставил го 10 дена без напрежение - ефект няма. А и аз го проверих да не остава отнякъде напрежение по него. А ми каза че не е избирал погрешно. Като е закачил акумулатора, директно е изписало 4 чертички.Иначе пише CODE. Някакви идеи?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
velo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: dimitrovgrad

МнениеПуснато на: Съб Май 20, 2006 10:44    Заглавие: Re: Alfa Romeo 932 Отговорете с цитат

аз имах подобен проблем но с мерцедес.презаписах нож бин и всичко доиде на място
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 20, 2006 10:47    Заглавие: Re: Alfa Romeo 932 Отговорете с цитат

velo написа:
аз имах подобен проблем но с мерцедес.презаписах нож бин и всичко доиде на място

Колега, чети малко по внимателно какво съм писал! В тоя бин няма нищо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
danyguit2000
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Съб Май 20, 2006 16:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж това инфо... дали ще ти даде отговор на въпроса!
aysun_a
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: кърджали

МнениеПуснато на: Съб Май 20, 2006 17:16    Заглавие: Re: Alfa Romeo 932 Отговорете с цитат

mitachi написа:
velo написа:

Колега, чети малко по внимателно какво съм писал! В тоя бин няма нищо.

Митачи и аз имам такъв проблем с едно bp0371 skudino смених му кода 1-2пъти със тсифрите от 1 до 5 всичко си беше нормално
и на третия пат ги направих 6666 и вече не приема кода после му записах оргиналния дъмп и пак не прие и сега лежи тук от 5 месеца. Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger MSN Messenger
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Май 21, 2006 16:52    Заглавие: Отговорете с цитат

danyguit2000 написа:
Виж това инфо... дали ще ти даде отговор на въпроса!

Забравих да го напиша, тая инструкция я пробвах още отначало - не помага! Интересното е че като го включваш на 6 крак на 2401 след като има импулси после застава на 0 което не е характерно. Би трябвало след като не е заета шината да седи на 1 .
Върнете се в началото
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 26, 2006 10:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Само за информация, проблема е решен. Никога не вярвайте на всичко което приказват клиентите. Оказа се че са си избрали погрешно три пъти, което си се записва в паметта. Ама аз чак сега стигнах да я сваля, аджиба да прочета какво има в нея.Благодаря на отзовалите се! Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
aysun_a
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: кърджали

МнениеПуснато на: Пет Май 26, 2006 11:18    Заглавие: Отговорете с цитат

mitachi написа:
Само за информация, проблема е решен. Никога не вярвайте на всичко което приказват клиентите. Оказа се че са си избрали погрешно три пъти, което си се записва в паметта. Ама аз чак сега стигнах да я сваля, аджиба да прочета какво има в нея.Благодаря на отзовалите се! Laughing Laughing Laughing

Клиентите винаги малко лъжат само само да намалят някой лев.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети