Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Концерт във Варна на 23.05, свирят Uriah Heep, Nazareth
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tropper
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Май 24, 2006 14:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Ditronix написа:
С тоя вокалист наистина URIA HEEP бяха снощи далеч от себе си,но затова пък NAZARETH направо ме разбиха!!!Супер концерт стана,преживяванвто беше на ниво!

100% съвпада с мойте впечатления от Ловеч са същите групи. Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
weso
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo

МнениеПуснато на: Сря Май 24, 2006 15:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Свирил съм с 10КВт преди 15 години и знам че те не са достатъчни за концерт на открито. За такъв концерт най-малко 30 кВт особено в Ловеч където съм имал щастието да свириме с моята група през 1988 в Младежкият им дом тогава А че Юраята не са като преди 30 години не са но все пак животът си тече и нещата се променят. А и Пърпъл без Ричи още при първото му напускане когато издаде първият си албум с Рейнбоу беше Пърпъл макар че Томи Болин не го замести по този начин но блусовете в този абум бяха фантастични особено You keep on moving
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 24, 2006 16:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Kолегата WESO e прав ,че десетина киловата не достигат на открито само че зависи колко е откритото.Много от групите който идват в България изполвуват за централно овучаване техника която се събира тука на место/ от български фирми/ и колегата Филипов е прав като казва , че ако не са си донесли нещо от вънка тука и аз не знам да ги озвучи някой с над сто киловата.В един мой пост аз питах за техниката в Ловеч ама никой не ми писа нищо явно никой не е гледал а само е слушал.Много ще ми бъде интересно колегата WESO да пише преди петнадесетина години чия е била 10кв.та техника на която е свирил.По онова време по толкова беше Алтека на радио София и Динакорда на "Софииско градско озвучаване"Бандите имаха по не повече от 5-6 киловта , даже и това дали са имали.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Сря Май 24, 2006 18:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз мисля че 10 KW с български говорители няма да стигнат,но същата мощност с високочувствителни говорители на площад,ограден от сгради никак не е малко!Бях на около 30 метра от сцената и още ме боли корема от баса,който поех Laughing Синът ми е бил на около 150-200 метра в обратна посока (зад сцената) и твърди,че е слушал музиката.В края на краищата изживяването трябва да е приятно и специално за снощи според мен гюрултията беше съвсем на ниво!

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kd 503
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Май 25, 2006 11:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз бях съвсем близко на около 5 метра от сцената обаче бях още в 6:30 и немовах да изкарам до края Embarassed Twisted Evil стоях до 10:30 и останах много доволен.Естествено хвърлих едно око на техниката и доколкото мовах да видя преброих 8 стъпала и май на тях пишеше 3600 и горедолу по съвсем халвадвийски сметки го изкатрах по 12/15кв на канал но това не е толкова вавно наистина налягането беше добро Surprised мовеби едно от най високите които съм чувал Very Happy (само на слави на стадиона повече мисля че изкарва или поне равно но там е истиски free air и немове да застанеш на 5 м от колоните).Не мовах да чуя URIA HEEP но и NAZARETH си бяха добри.Честно казано много се кефя на високи налягания и нисък бас , но от началото като се разсвирваха и като удари един с крак по барабана в първия момент дори аз се уплаших и подскочих Surprised Наистина беше добро Very Happy .Единствено ме е яд че едва ли ще имам възмовност да чуя july morning на виво друг път и то без пари Mad Evil or Very Mad
Izwinqwam se za prawopisa buzikam si kompa i nqmam kirilica towa e prewedeno s abv Arrow
Извинявам се за правописа бъзикам си компа и нямам кирилица това е преведено с абв Wink
Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Чет Май 25, 2006 16:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Оня ден ДЖУЛАЯ изобщо не беше това,което предполагам си слушал!Няма какво толкова да съжаляваш.Аз ЮРАЯ съм ги гледал през 1989 и тогава беше СЪВСЕМ друго!Но НАЗАРЕТ ме срутиха!Не помня аз поне след ПЪРПЪЛ толкова добра свирка!Е,за каките от Околовръстното не зная... Laughing Laughing Laughing

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
kd 503
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Май 25, 2006 19:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Пяха ли все пак джулай морнинг Rolling Eyes и до колко часа продължи И аиде ако някой е снимал да каже Very Happy (до мен един дребен снима през цялото време ,че беше много нисък) и явно после ще си го гледа.
Върнете се в началото
weso
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo

МнениеПуснато на: Чет Май 25, 2006 19:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Весо преди петнадесет години е свирил с 6 стъпала 1200 ДИНАКОРД 2бр.ZECK с МОS-FET-900 с Pi-Vi 1000 и т.н. Студио Мастер миксер 20канала активни филтри и 4 изхода,аналайзер АУДИОСОРС с еквилайзер,Кросовер ZECK, Колони Алтек по 350Вт и хорни по 150Вт,Динакорд-8бр.по 400Вт и два Супербас колони Динакорд-с по четири 18инч.говорители по 400Вт всеки,Монитори ДИНАКОРД -6бр.по 200Вт,Ел.барабани SIMONS-2бр. Клавири:YAMAHA DX-7,ROLAND JUNO 106 и KORG POLY800,Китара FENDER STRATOKASTER.Бас FENDER JAZZ BAS с активна електроника,Процесор за китара ROLAND GP-8. BOSS MIKROSTUDIO SERIES -RACK за баскитара и т.н.закупена през 1988 г.за МЛ.дом Ботевград с наше съдействие по време на Дипломатическият корпус и на откриването на Мл.дом -Ботевград бяха с нас големите по това време Георги Христов,Георги Станчеви дори и групата тогава на Мл.дом -Ловеч в която имаше двама братя близнаци които свиреха а ръководителят им се казваше Петър но не помня второто му име.Именно те ни поканиха да направим концерт дискотека в Ловеч тогава. Мисля че Нели и Иван -шефовете на Радио ЛИАНИ от Ловеч ще се сетят второто му име. Имам даже запис от този концерт в Ботевград който беше 4 часа
Върнете се в началото
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Чет Май 25, 2006 22:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Вчера бяха в Стара Загора....
Концерта ми хареса и най вече факта, че подгряващата група /Д2/ имаха проблем и не подгряваха Laughing Laughing
Но да се оплача- обявен за 7 часа, концерта почна в около 8:20; в 9 и нещо Юрая приключиха и до след 10 часа чакахме назарет....
И имаше само 1 напитка за продажба- бира болярка Crying or Very sad Crying or Very sad
Върнете се в началото
tropper
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 26, 2006 8:17    Заглавие: Отговорете с цитат

bobykafe, чух някакви слухове за Scorpions и Axel Rudi Pell в Стара Загора за след около месец. Знаеш ли нещо?
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети